20140309-174814.jpg

Wauw, dit is ondertussen al mijn derde Dankbaarheidslijstje. Ik had eigenlijk niet verwacht dat ik dit ieder dag bij zou houden. Maar ik heb gemerkt, dat het eigenlijk wel fijn is om je dag te evalueren. Even stil staan bij de dingen waar je gelukkig van bent geworden die dag. Waar je dankbaar voor bent.

Vandaag weer zo’n mooie lente dag! Toch gaaf dat je de vogeltjes zo hoort fluiten! Alles zit bloeien en het ruikt nog eens zo lekker! Gewoon genieten!

20140309-174826.jpg


Mijn Dankbaarheidslijstje voor zondag 9 maart:

– Op zondag begin ik altijd met een zwemtraining. Ondanks dat mijn fietstrainingen beter gaan, heb ik besloten om toch te blijven zwemmen. Niet alleen omdat ik denk dat het goed is dat je ook je bovenlichaam traint. Maar ook om het feit dat ik het super leuk, gezellig en inspirerend vind om af en toe te sporten met mensen die een andere kijk hebben om de sport. Zij houden mij fris en dat is echt ontspannend!
– Training nummer twee, was een blokken training. Deze heb ik samen met mijn trainer gedaan in Nijmegen. Super fijn om weer bij te kletsen en elkaar te kunnen uitdagen!
– Wat een toeval, tijdens het trainen kwam ik een vriend van mij tegen. Super fijn om weer even bij te kletsen!
– Ben geïnspireerd om mijn fietsen op een mooie manier op te hangen in de woonkamer. Ja, mijn fietsen staan gewoon in de woonkamer. Toch mooi?
– Een heerlijke herstelsmoothie drinken!
– Ik ben ondertussen een week aan het detoxen!
– Wauw, ik heb voor het eerst falafel gemaakt. Smullen 😉
– Iets wat jullie misschien totaal niet verwachten, maar ben op stap geweest op zondagavond. Samen met mijn zusjes en mijn ouders! Hoe cool is dat? Naar een optreden van ABBA Gold. Lekker swingen met die heupen!

Ik heb genoten van mijn weekend! Waar heb jij van genoten?

Feel Bioteaful

Lees meer over de Happy Challenge:

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+| FACEBOOK

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00