...

Het zit erop. In de Sluitingsprijs Cyclocross Oostmalle is zondag het cross-seizoen beëindigd en daarmee heeft Sanne ook haar carrière afgesloten. Op een mooie manier. Ze werd na een sterke wedstrijd namelijk zevende en bovendien werd ze op het erepodium door het publiek en collega rensters in het zonnetje gezet. Sanne: “Het was wel speciaal om vandaag mijn laatste wedstrijd te rijden. In de laatste ronde dacht ik wel, ik moet nu doorfietsen anders haalt Elle me nog in, want ik was echt zo aan het genieten.”

Volgens mij vind je het podcast interview met Thomas Dekker ook erg interessant! 

Cyclocross Oostmalle

Die Elle is de Amerikaanse Elle Anderson. Ze kon Sanne niet meer achterhalen, terwijl Sanne op haar beurt wel lang druk hield op de rensters voor haar. Het was dan ook een sterke cross van haar. “Vooral in het begin reed ik heel goed. Dat komt omdat het zo’n technisch parcours is. Dan kan ik gewoon aardig mee volgen. Maar mijn tank is verder niet zo groot als die van de anderen en dan kom ik op het einde dat weer tekort. Ik schrok op een gegeven moment ook wel dat het zes ronden waren, waar we normaal zo’n vier tot vijf ronden rijden. Dat was wel erg veel.”

Goede herinneringen
Bovenal was het ditmaal toch nog eens extra genieten. “Het is heel bijzonder om het zo af te sluiten. Er waren ook veel mensen speciaal voor mij naar Oostmalle gekomen en ik kreeg veel aanmoedigingen onderweg. Plus dat de rensters mij na afloop nog een mooie en lekkere taart hebben gegeven. Dat is allemaal erg speciaal en ik heb er van genoten. Dit zijn goede herinneringen.”

Thanks voor al jullie support!

Leuk als je mij blijft volgen via Instagram of Linkedin.

Met sportieve groet,
Sanne van Paassen

 

PS. boek de makkelijkste sportieve winst met mentale training!

Omdat ik tijdens mijn sportcarrière heb ervaren dat jij de makkelijkste sportieve winst mentaal boekt, heb ik speciaal voor sporters een mentale training ontwikkeld. Zodat de je met mental coaching echt het verschil gaat maken! Hard trainen kunnen we tenslotte allemaal!

Speciaal voor sporters heb ik de Mental Fitness Bootcamp ontwikkeld. De mentale training voor sporters waardoor jij de makkelijkste winst boekt en je persoonlijke records verbreekt. Echt een aanrader om met deze mentale training voor sporters aan de slag te gaan! 

BOEK DE MAKKELIJKSTE SPORTIEVE WINST!

cursus mentale training voor sporters

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00