...

Aan de Superprestige cyclocross in Middelkerke heeft Sanne zaterdag weinig plezier kunnen beleven. Ze finishte als tiende. “Het was niet mijn dag”, zegt Sanne over de cyclocross Middelkerke. “Dat merkte ik al voor de start. Het was koud en ik had last van mijn longen. Tevens had ik een verkeerde banden keuze gemaakt, waardoor het even duurde voordat ik mijn ritme had gevonden.”

Volgens mij vind je het podcast interview met Thomas Dekker ook erg interessant! 

Cyclocross Middelkerke

Het was vervolgens niet zo dat Sanne een compleet slecht gevoel aan de cross overhield. “In de laatste twee rondes liep het lekkerder. Ik merk wel dat hele trage crossen met veel modder niet mijn ding zijn. Wel was het weer leuk om de vele aanmoedigingen te krijgen. Nu ga ik op naar Oostmalle, mijn laatste cross. Ik heb er reuze zin in! Komen jullie mij dan aanmoedigen?”

Thanks voor al jullie support!

Leuk als je mij blijft volgen via Instagram of Linkedin.

Met sportieve groet,
Sanne van Paassen

 

PS. boek de makkelijkste sportieve winst met mentale training!

Omdat ik tijdens mijn sportcarrière heb ervaren dat jij de makkelijkste sportieve winst mentaal boekt, heb ik speciaal voor sporters een mentale training ontwikkeld. Zodat de je met mental coaching echt het verschil gaat maken! Hard trainen kunnen we tenslotte allemaal!

Speciaal voor sporters heb ik de Mental Fitness Bootcamp ontwikkeld. De mentale training voor sporters waardoor jij de makkelijkste winst boekt en je persoonlijke records verbreekt. Echt een aanrader om met deze mentale training voor sporters aan de slag te gaan! 

BOEK DE MAKKELIJKSTE SPORTIEVE WINST!

cursus mentale training voor sporters

Latest posts by Sanne van Paassen (see all)

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00