...

cyclocross hoogstratenNa een flinke strijd op een zwaar parcours is Sanne zondag vijfde geworden in de Aardbeienveldrit Hoogstraten. In België vonden de rensters een modderige ronde. Daarbij hield Sanne samen met ook Helen Wymen lange tijd gelijke tred met de top drie van de dag; Sanne Cant, Sophie de Boer en Nikki Harris. Nadat die drie wegreden, slaagde Sanne erin om Wymen achter zich te laten. Uiteindelijk wist alleen Jolien Verschueren haar nog te achterhalen.

Volgens mij vind je het podcast interview met Thomas Dekker ook erg interessant! 

Cyclocross Hoogstraten in de modder

Eerlijk is eerlijk, er was vooraf wat twijfel bij Sanne: “Het heeft toch nog even door mijn hoofd gespeeld. Is het nog nodig om mijn laatste crossen te rijden? Moet ik niet gewoon stoppen met een mooie tiende plek tijdens het WK? Toch ben ik blij dat ik mezelf aan mijn plan heb gehouden. Het ging reuze lekker en ik ben blij dat ik gereden heb. Ik heb genoten en zoveel leuke reacties en fijne aanmoedigingen gehad. Dank jullie wel!”

Aansluiting houden

Waar op het lastige parcours snel gestart werd, wist Sanne zich direct met de besten te meten. “In het begin kon ik de aansluiting houden met de kopgroep. Dat was in de eerste twee van de vijf rondes. Toen Sanne Cant doortrok was dat teveel voor mij. Lange tijd reed ik daarna als vierde, maar Jolien wist me in de laatste ronde nog in te halen. Zij was bezig met een flinke inhaalrace.”

Thanks voor al jullie support!

Leuk als je mij blijft volgen via Instagram of Linkedin.

Met sportieve groet,
Sanne van Paassen

 

PS. boek de makkelijkste sportieve winst met mentale training!

Omdat ik tijdens mijn sportcarrière heb ervaren dat jij de makkelijkste sportieve winst mentaal boekt, heb ik speciaal voor sporters een mentale training ontwikkeld. Zodat de je met mental coaching echt het verschil gaat maken! Hard trainen kunnen we tenslotte allemaal!

Speciaal voor sporters heb ik de Mental Fitness Bootcamp ontwikkeld. De mentale training voor sporters waardoor jij de makkelijkste winst boekt en je persoonlijke records verbreekt. Echt een aanrader om met deze mentale training voor sporters aan de slag te gaan! 

BOEK DE MAKKELIJKSTE SPORTIEVE WINST!

cursus mentale training voor sporters

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00