...

Een dag nadat ze derde werd in Rucphen, heeft Sanne in de World Cup Hoogerheide een minder grote rol kunnen spelen. Op drie minuten achterstand van winnares Sophie de Boer bleek er in de zware cyclocross Hoogerheide niet meer in te zitten dan de achttiende plaats. “Het was in Hoogerheide een totaal ander parcours dan in Rucphen”, kijkt Sanne terug op de cross. “Veel modder, glibberen en glijden en ook veel lopen. Een parcours dat minder op mijn lijf geschreven is.”

Nieuwsgierig hoe jij het beste kan trainen in combi met je werk, gezin en het dagelijks leven? Luister dan deze podcast met mijn trainster over hoe jij het beste kan trainen

Cyclocross Hoogerheide

Daar kwam nog eens bij dat Sanne eigenlijk al met een achterstand begon. “Ik had een heel slechte start, reed een fuik in en moest vanaf de dertigste plaats zien terug te komen. Dan merk ik wel dat mijn power er op zo’n parcours niet goed uit kan komen. Ondanks dat is dit wel de plek waar ik vandaag thuis hoor. Buiten dat heb ik genoten van de aanmoedigingen en het fijne publiek!”

Thanks voor al jullie support!

Leuk als je mij blijft volgen via Instagram of Linkedin.

Met sportieve groet,
Sanne van Paassen

 

PS. boek de makkelijkste sportieve winst met mentale training!

Omdat ik tijdens mijn sportcarrière heb ervaren dat jij de makkelijkste sportieve winst mentaal boekt, heb ik speciaal voor sporters een mentale training ontwikkeld. Zodat de je met mental coaching echt het verschil gaat maken! Hard trainen kunnen we tenslotte allemaal!

Speciaal voor sporters heb ik de Mental Fitness Bootcamp ontwikkeld. De mentale training voor sporters waardoor jij de makkelijkste winst boekt en je persoonlijke records verbreekt. Echt een aanrader om met deze mentale training voor sporters aan de slag te gaan! 

BOEK DE MAKKELIJKSTE SPORTIEVE WINST!

cursus mentale training voor sporters

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00