...

online masterclass & workshops

Voor ondernemers en ambitieuze business leaders

Een hoog energieniveau is de basis tot succes. Voel jij jezelf wel eens energieloos? Zoveel plannen, maar je komt niet in actie? Heb je vage klachten en is je gezondheid niet altijd 100%? Zou jij nog succesvoller willen zijn in je carrière en dagelijks leven? 

Masterclass met werkboek
Nu voor €39,-
Start direct

Zakelijk winnen, zonder privé te verliezen. Ook jij bent tot nog meer in staat dan dat je zelf nu denkt! Doe echt datgene wat je echt wilt en breek door je eigen plafond heen. Wordt wereldkampioen focus en realiseer moeitelozer je doelen. 

Drie maanden coaching
Vanaf €499,-
Start direct

voor sporters

Verbreek je persoonlijke record! Wil jij leren hoe jij ook mentaal optimaal voorbereid bent op een sportprestatie? Verkramp jij soms tijdens het sporten? Wil jij nog meer next level qua sportprestatie?

Online masterclass met werkboek
Nu voor €15,-
Direct beschikbaar!

Boek nu de makkelijkste sportieve winst! Hard trainen is voor watjes.  Het is tijd dat je eindelijk je persoonlijk record gaat verbreken?  Heb jij het gevoel dat jij meer uit jouw sportprestatie wil halen? En nog meer wilt genieten van het bewegen?

Maandlang online cursus
Nu van €199,- voor €49,-
Direct toegang

Reacties van deelnemers

Door de workshop verhoog je energieniveau en de persoonlijk coachcall voel ik me direct energieker. Ondanks dat ik het niet had verwacht toch meteen meer energie en betere prestaties!

Marchel Kluijtmans

In de masterclass Mentale Training geeft Sanne herkenbare voorbeelden en direct toepasbare opdrachten. Zij koppelt reacties en vragen goed en persoonlijk terug, inclusief nuttige tips. Een aanrader voor elke sporter die mentaal sterker wil worden!

Bart Sibon

Dankzij de masterclasss van Sanne heb ik meer plezier in mijn hobby sporten en luister ik veel beter naar mijn lichaam waardoor ik meer progressie maak!! Sanne is een topper!!

Joop Schutte

Veel tips en tools gekregen tijdens de masterclass om nog meer ontspannen te sporten. Zeker een aanrader! Ook leuk dat je tijdens de workshop al vragen kon stellen, welke aan het einde vervolgens live door Sanne werden beantwoord.

Aranka Berends

Heel erg bedankt Sanne! Ik heb weer veel handvatten en tools gekregen om mezelf verder te ontwikkelen!

Wietske Bogaerts

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00