Vandaag is het weer tijd om een tip met jullie te delen. In deze video leg ik uit waarom core-stability voor wielrenners, veldrijders en mountainbikers belangrijk is en deel ik mijn favoriete oefeningen van dit moment. Tevens leg ik uit hoe ik core stability training intensiever en leuker maakt. Dus kijk snel om er zelf ook mee aan de slag te gaan!

Nieuwsgierig, check deze video over core-stability voor wielrenners.

Mijn favoriete core-stability voor wielrenners

Ook heb ik een fijne video gemaakt over hoe jij als wielrenner yoga kan integreren in je training schema. Deze video over yoga voor wielrenners is ook een aanrader om te kijken! Daarnaast heb ik ook een podcast opgenomen met Wilma Franken, trainster, en zij vertelt alles over hoe jij je baan, gezin en het sporten kan combineren.

Heb jij vragen over training, voeding of materiaal? Laat het mij weten, dan beantwoord ik deze in een volgende video.

Wil je geen video missen? Abonneer jezelf dan op mijn youtube kanaal.

Thanks voor het kijken!

Met sportieve groet, Sanne

 

Nieuwsgierig naar mijn avonturen? Vergeet mij niet te volgen op Facebook en Instagram! En wat sowieso een aanrader is, is het downloaden van mijn gratis werkboek waarmee jij vol energie écht je doelen gaat realiseren

trainingtips core oefeningen wielrenners

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00