...

Coaching voor bedrijven

Het is Sanne haar missie om ambitieuze mensen te helpen om nog meer zakelijk te winnen, zonder te verliezen. Je medewerkers zijn de belangrijkste assets van je organisatie en zij helpt jullie hoe je nog meer topprestaties neer kan zetten.
Sanne laat jullie ontdekken hoe ook jij nog meer die topsportmindset in kan zitten in je zakelijke carrière en leven!

Waarmee kan ik jullie helpen?

 

als inspirator

;

Het leven, dat is pas topsport! Ben je opzoek naar een inspirerende spreker die de vertaalslag weet te maken tussen topsport, het bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkeling? Sanne laat jullie tijdens haar talk letterlijk en figuurlijk in beweging komen, zodat je met een energieBOOST de dag kan vervolgen. 

Bewegen doet bewegen! Tijdens de inspiratiesessie op de fiets laat Sanne jullie letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Het is persoonlijke ontwikkeling op de fiets. Je ontdekt hoe je in die ideale prestatietoestand komt om nog meer topprestaties te leveren!  

als coach

Zakelijk winnen, zonder privé te verliezen. Ook jij en je team zijn tot nog meer in staat dan dat je zelf nu denkt! Doe echt datgene wat je echt wilt en breek door je eigen plafond heen. Word wereldkampioen focus en realiseer nog moeitelozer je doelen.

Topprestaties lever je samen! Wil je samen nog meer winnen? Je kan pas samen winnen, als jezelf echt je eigen koers rijdt. Tijdens de coaching gaan we zowel aan de slag met je persoonlijke als zakelijke groei. 

Ieder bedrijf en ieder mens is uniek! Laten we daarom even bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Laten we bellen!

 

“Antwoorden vind je in beweging! Daarom vinden mijn coach sessies (zowel team als individu) in de buitenlucht plaats. Op de fiets of wandelend.”

Wil jij samen met mij in beweging komen?  – Peak Performance Coach Sanne van Paassen

 

Reacties van je voorgangers:

Energiek en inspirerend dat is een mooie samenvatting van de talk van Sanne op ons partner evenement van 3 oktober jl. Een welkome afwisseling in een intensief programma met veel producten en oplossingen. Omdat we niet allemaal topsporters zijn wordt ook de parallel met het gewone leven goed benadrukt.
Ronald Vervest

Juniper Networks

Tijdens het fietsevent dat CTAC heeft Sanne een inspirerend, enthousiast en interactief dagdeel verzorgd. Aan de hand van ervaringen tijdens haar sportcarrière is de link gelegd naar doel- en resultaatgericht acteren binnen onze werkomgeving, zowel op individueel als team vlak. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een positief effect heeft op de samenwerking met onze klanten!
Jos Klaassen

Ctac N.V.

Prachtig gesproken op ons Alumni evenement. Sanne haar verhaal heeft iedereen op zijn eigenwijze geïnspireerd.
Jelle Wenselaar

Het NIC

De inspiratiesessie op de fiets voor onze klanten was helemaal top. Gewoon boerenverstand in combinatie met een wetenschappelijke achtergrond geeft een frisse aanpak die bij ons helemaal past. Alles wat ze doet, doet ze met passie! Echt een aanrader.
Arthur Gerrits

Fransen Gerrits

Voor mijn team van accountmanagers heeft Sanne op een authentieke wijze een inkijkje gegeven in haar persoonlijke ervaringen als topsporter en de vertaalslag gemaakt naar ons team. Enorm waardevol.
Marc Janssen

Rabobank Peelland Zuid

Thema’s workshops:

Tijdens coaching voor bedrijven kunnen de volgende workshops aanbod komen. 

 

=

Het leven dat is pas topsport! Bepaal je eigen spelregels zodat je op jouw manier nog meer gaat winnen. 

=

Word wereldkampioen focus. Zodat je recht op de finish afgaat.

=

Zakelijk winnen, zonder te verliezen. Hoe realiseer je nog moeitelozer je doelen, zonder dat je in de verkramping komt of opgebrand raakt.

=

Klimmen door te dalen. Durf te rusten en pas supercompensatie toe in het realiseren van je doelen!

=

En actie! Blijf niet alleen dromen, maar ga het ook gewoon doen.

Ieder bedrijf is uniek, ieder mens is uniek. Misschien past een mastermind – groepscoaching – of het organiseren van een event beter bij jullie organisatie. Laten we bellen om te brainstormen over de mogelijkheden.  

 

Ieder bedrijf en ieder mens is uniek! Laten we daarom even bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Laten we bellen!

Hi, ik ben Sanne

Jij bent tot nog meer in staat dan dat jij nu denkt. Maar dat wist je natuurlijk al. Het gaat er alleen niet om dat jij dit weet, maar vooral dat jij dit ook echt gaat doen. Daar heb jij lef voor nodig.

Lange tijd had ik niet de ballen om echt op mijn onderbuikgevoel te vertrouwen. Eerst in mijn sportcarrière later in mijn business. Ik wist wat ik wilde, maar ik deed het niet. Omdat ik voor de veilige weg koos en bang was wat andere mensen zouden denken. Maar juist toen ik toegewijd de keuzes maakte om vol op mijn eigen pad te vertrouwen realiseerde ik mijn successen. Keer op keer. Eerst als topsporter won ik het wereldbeker klassement veldrijden en later in mijn business. In korte tijd bouwde ik mijn bedrijf uit naar een winstgevend bedrijf.

Ik gun jou dat jij met je bedrijf of team recht op de finish afgaat. Daar heb jij misschien een flinke dosis lef voor nodig. Daarbij help ik je de acties te nemen die bij jou passen, maar ook je onzekerheden te omarmen, zodat vol energie recht op de finish afgaat. Zodat jij nog meer scoort in je business, maar ook in je leven.

Ik geloof erin dat het leven -en het ondernemerschap- echt topsport is! Zakelijke en persoonlijke groei gaan hand in hand. Ik help je zakelijk winnen, zonder privé te verliezen. Dat niet alleen, ik laat je echt in actie komen.

Het is aan jou, neem jij die volgende stap naar nog meer succes? In je business én in je leven. Are your ready for your next level? Wil jij door je eigen plafond heen breken? Dan is coaching voor bedrijven door Sanne van Paassen die jullie helpt om door te breken.

Sanne van Paassen

Wat je nog niet over sanne wist..

Wereldbeker winnares Veldrijden 2010-211

Veel gevraagd spreker

Commentator bij Eurosport

Praktisch & resultaatgericht

Al meer dan 10 jaar ondernemers ervaring! 

Laten we bellen!

Voor wie?

Sanne werkt het liefste met winnaars. Als je de drive hebt om het beste uit jezelf naar boven te halen! 

Vragen die tijdens de coaching voor bedrijven vaak naar voren komt: 

  • Hoe kunnen we van elkaars kwaliteiten gebruik maken?
  • Ons team wil nog meer topprestaties neerzetten, maar hoe kunnen we dit doen?
  • We hebben veel nieuwe dingen geleerd, maar hoe passen we dit toe?
  • Hoe kunnen we nieuwe kansen grijpen en uit onze comfortzone komen?
  • Hoe kunnen we onze doelen realiseren, zodat het ten koste gaat van de sfeer, persoonlijke doelen, bedrijfsresultaat, etc. 
  • Hoe kan je het potentieel benutten?
  • Hoe kunnen we nog slimmer en efficiënter werken? 

Deze bedrijven gingen je voor:

Business partner op het gebied van vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling

Het is Sanne haar missie om het uiterste uit ambitieuze mensen naar boven te halen! Als peak performance coach helpt ze bij het realiseren van zowel persoonlijke als zakelijke doelen. Ze laat mensen letterlijk en figuurlijk in beweging komen, dat maakt haar coaching voor bedrijven uniek. Omdat ze veel ervaring heeft op het gebeid van vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling denkt ze graag met je mee hoe zij jullie organisatie mee kan versterken. Graag denkt ze met jullie mee hoe jullie dit het beste kunnen inzetten. 

Met Sanne samenwerken?

Ieder bedrijf en iedere persoon is uniek.
Laten we daarom even bellen om de mogelijkheden te bespreken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SANNE VAN PAASSEN

PEAK PERFORMANCE COACH
Voor ondernemers en ambitieuze professionals

Bel: +31(6)52345359
Mail: sanne@sannevanpaassen.nl

Vlierden

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00