Coaching

Jij loopt vast, jij bent energieloos en dit zorgt voor erg veel stress.
Jij weet wat je zou moeten doen om weer lekker in je vel te zitten, maar toch doe je dat niet?
Jij bent ambitieus, leg de lat erg hoog en wilt zakelijk succesvol zijn met een fijn privéleven.
Maar zo simpel is dat niet.
Als je zo door blijft gaan kost dat nog meer energie….

Laten we kennis maken

Ik help je in beweging te komen met de juiste stap.

Handig om te weten

Z

Coaching kan online plaatsvinden!

Z

Of offline in de natuur!

Z

Voor mensen die echt in beweging willen komen!

In december heb ik twee plekken vrij voor het 3 maanden 1 op 1 coaching traject vanaf €750,-. 

Misschien is een van deze trajecten iets voor jou:

Exclusieve 1 op 1 coaching on bike. Tijdens het coaching on bike traject gaan wij een korte maar intensieve periode aan de slag rondom een specifiek thema. Het kan dat jij op zoek ben naar meer balans en rust in jouw “normale leven”, sportief gezien meer uit jouw sportprestatie wilt halen -mentaal of technisch- of jouw business een boost wilt geven.

Vanaf €150,- per sessie

Het drie maanden persoonlijk ontwikkelingstraject. Wil jij graag zowel zakelijk succesvol zijn als fysiek fit mét een leuk sociaal leven? Maar vind jij het lastig om alle ballen in de lucht te houden? Tijdens dit traject leer jij welke tools jij kan toepassen zodat jij vol energie nog succesvoller ben in het dagelijks leven!

Vanaf €500,-

Ben jij ondernemer en wil jij next level met je business? Vanuit mijn marketing studie en eigen ervaring in het ondernemerschap help ik je next level te gaan in je business. Het ondernemerschap, dat is pas topsport! Door goed voor jezelf te zorgen, doen wat jij écht wil, topprestaties neer zetten met je business.

Vanaf €350,-

Reacties van deelnemers

Door de workshop verhoog je energieniveau en de persoonlijk coachcall voel ik me direct energieker. Ondanks dat ik het niet had verwacht toch meteen meer energie en betere prestaties!

Marchel Kluijtmans

In de masterclass Mentale Training geeft Sanne herkenbare voorbeelden en direct toepasbare opdrachten. Zij koppelt reacties en vragen goed en persoonlijk terug, inclusief nuttige tips. Een aanrader voor elke sporter die mentaal sterker wil worden!

Bart Sibon

Dankzij de masterclasss van Sanne heb ik meer plezier in mijn hobby sporten en luister ik veel beter naar mijn lichaam waardoor ik meer progressie maak!! Sanne is een topper!!

Joop Schutte

Veel tips en tools gekregen tijdens de masterclass om nog meer ontspannen te sporten. Zeker een aanrader! Ook leuk dat je tijdens de workshop al vragen kon stellen, welke aan het einde vervolgens live door Sanne werden beantwoord.

Aranka Berends

Heel erg bedankt Sanne! Ik heb weer veel handvatten en tools gekregen om mezelf verder te ontwikkelen!

Wietske Bogaerts

Contact