...
peak performance coaching

Je bent al een succesvolle ondernemer en....

Het gaat eigenlijk best wel goed, maar ergens is er dat stemmetje: IS DIT HET NOU?

Je wilt verder in je werk én in je leven. 
Maar je komt ’s avonds uitgeput thuis, je kop zit vol en je mist de energie.
Degene die het meest belangrijk voor je zijn, krijgen te weinig aandacht.
En nu?

Ik begeleid je naar meer energie, meer lol en minder gedoe.
Oftewel: zakelijk winnen, zonder privé te verliezen.
Op jouw eigen manier; jouw spelregels.

Laten we bellen!

het peak performance traject voor winnaars: 1 op 1 coaching

Per half jaar 3 plekjes beschikbaar  

Je bent al heel succesvol, althans voor de buitenwereld.
Eigenlijk heb jij het heel goed voor elkaar.
Maar van binnen voelt dat niet zo.
“Is dit het nou?”

Lange tijd….
👉 is hard werken jouw way to go. Maar dit gaat ten koste van je eigen gezondheid. Jouw liefdesleven en jouw relatie met partner, je kids of je geliefdes. En als je echt eerlijk bent, dan zijn dit net de belangrijkste dingen waar het in jouw leven echt om gaat.
👉 heb jij voor jouw gevoel geleefd op de automatische piloot. Een leven geleid wat anderen van jouw verwachtten. Omdat het zo hoort of van jouw verwacht wordt.

Het is tijd voor een demarrage (dit is een term uit de wielersport waarbij een coureur wegsprint uit het peleton aka de massa). Maar zonder dat het je teveel energie kost, dat je in de verzuring raakt of opgeslokt wordt door de waan van de dag.

Je verlangt naar
✅ Meer rust.
✅ Meer energie.
✅ Meer plezier.
✅ Meer rust en vrije tijd voor je geliefdes.
✅ Meer focus en gemak
✅ Minder stress.

Door het harde werken en je ambitie heb je al veel bereikt. Maar je weet dat het anders kan, moeitelozer en met meer plezier en enthousiasme.
Sterker nog, je weet ook hoe je moet veranderen. Want anders? Wat gaat er dan wel niet gebeuren als jij niet aan de bel trekt?
Trekt jouw lichaam dan zelf aan de bel (burn-out, bore-out, hartstilstand, hersenbloeding of….), je partner gaat bij je weg, je bedrijf bloeit niet meer als vroeger of…
Dat wil je natuurlijk niet.

Maar je weet niet hoe je dit voorkomt en structureel verandert.

Je blijft maar gewoon je ding doen, ook al voel je jezelf er niet helemaal happy mee. Je durft niet te veranderen, omdat wat je nu doet ook zoveel zekerheden geeft. Op die automatische piloot beuk jij maar door. Je leeft veel in je hoofd en merkt dat iets in jou jezelf tegenhoudt om de volgende stap te nemen. Uit die comfortzone vind je te spannend en als je dit wel comfortabel vind doe je dit altijd volle bak. Die harde werkers mentaliteit is jou niet vreemd. Het is tijd dat je keuzes mag gaan maken. 

Aan je lichaam merk je dat je niet meer de energie hebt dan toen je 30 was. Daar baal je wel eens van. Ook de mensen om je heen hebben wel eens laten merken dat er iets mag veranderen. Maar in heel dit proces voel jij je alleen.

Dit zit je niet lekker en wil je anders.
Je bent klaar met die energielekken, signalen die je lijf afgeeft en mindf*cks die je tegenhouden.
Je wilt in alle disciplines van jouw leven topprestaties leveren.
Het is tijd dat jij op het podium gaat staan van je eigen leven met jouw eigen spelregels.

Je wilt juist moeiteloos je eigen leven op jouw manier inrichten.

Ik ga jou hierbij helpen. Omdat ik het kan en daar heel gepassioneerd in ben.

Maar ook omdat ik weet wat jij hebt meegemaakt. Als boerendochter en ex-topsporter was ik gewend om door te beuken en om dingen te doen die anderen mensen van mij verwachtten.

Dat ging me vrij goed af. Ik wist het wereldbeker klassement veldrijden te winnen. Maar toen ik op het hoogste podium stond, ging het stemmetje door mijn hoofd: IS DIT HET NOU? Voelt het nu zo om de wereldbeker te winnen? Diep van binnen was ik teleurgesteld over het gevoel van het realiseren van succes.

Daarna bleef ik maar door gaan. Doorbeuken. Want daar was ik goed in. Maar mijn lichaam trapte letterlijk op de rem tijdens mijn sportcarriere. Destijds dacht ik met een maandje rust er weer bovenop te komen. Maar die ene maand werd een jaar. Een hel was dit, zowel fysiek als mentaal.

Als je jouw leven blijft leven op de automatische piloot of op de verwachtingen van anderen, dan zal vroeg of laat jouw lichaam op de rem trappen. Dat gun ik jou niet.

Door weer terug te gaan naar waar ik echt blij van werd en weer mijn eigen spelregels te bepalen, heb ik afgelopen jaren duurzaam topprestaties neergezet. Mijn boek ‘Het leven, dat is pas topsport’ heeft 18 dagen #1 gestaan bij Managementboek en is mijn kantoorbos met pumptrack volop in ontwikkeling. Je leest het goed; een van mijn spelregels is coaching in de buitenlucht! Ik geniet ook van mijn rust. Want ik weet ondertussen: high performance is onzin. 

Door mijn topsportmindset te integeren in het dagelijks leven en dit te combineren met de strategie van de zakenwereld, ben ik duurzaam gaan winnen. En jij gaat in het Peak Performance Traject ontdekken hoe jij dit ook kan. Drie maanden lang gaan we samen aan de slag. Met een groep ga jij op jouw manier topprestaties neer zetten. Jij gaat sowieso meer energie, lol en daadkracht ervaren. Dit samen met een groep, zo leer je niet allen van mij, maar ook met een groep.

Denk jij dat ik als topsporter alleen was toen ik de wereldbeker won? Nope, als topsporter bouw je een heel team om je heen. Waarom zou jij het alleen doen? Winnen doe je samen.

Is het tijd dat jij nog meer topprestaties neer zet op jouw manier? Alleen duurzame topprestaties. 
Dat kan; en ik ben er voor je om dat samen met jou te realiseren.
Ben jij bereid om er vol voor te gaan? Want ik werk alleen met winnaars die er vol voor gaan.
Maar ook bereid zijn de diepte in te gaan. Want we gaan ook echt op avontuur!

En nee, geen zweverig gedoe. Gewoon hands-on en actie.
En ja, ik laat je uit je comfortzone komen, doorpakken en je moet ook wel van een beetje lol houd

Laten we bellen!

Geheel vrijblijvend & 100% vertrouwelijk!

google review sanne van paassen
mountainbike coaching

Wat als je zo door blijft gaan?

Doorkachelen met je huidige energielevel en ontevreden gevoel zorgt ervoor dat je

Z

spijt krijgt op latere leeftijd van de dingen die je niet gedaan hebt.

Z

een burn-out ontwikkelt en je omvalt
(of een bore-out omdat je niet doet waar je blij van wordt).

Z

blijf je vanuit je hoofd leven en geniet je niet echt van het leven.

Z

maak je niet de impact die je diep van binnen voelt die jij kan maken

Z

bloed je bedrijf langzaam dood. 

Z

altijd het gevoel hebben, dat je tot nog meer in staat ben. 

Z

niet die leuke ouder bent, die je wilt zijn! 

Z

allerlei vage lichamelijke klachten krijgt. 

Z

relatie minder wordt. Zowel emotioneel als jouw sex leven.

Z

vriendschappen verwateren.

Z

baal je van jezelf. 

Maar het is tijd voor wat anders. Je moet keuzes maken. Maar zo eenvoudig is dat niet. Soms heb je even een koerskapitein nodig die jouw begeleid met het aan jagen van nog meer jouw eigen koers. Dat is wat ik doe. Ik zet je op scherp, geef je die spiegel waardoor jij echt eerlijk gaat zijn naar jezelf.

Let wel op: ik werk alleen met winnaars. Niet met mietjes 😉 Just saying…..

Laten we bellen!

Hoe zou het voor je zijn als? 

Dat jij als ondernemer de tijd en energie hebt om naast je huidige business ook vol gas je business ideeën uitwerkt, terwijl je huidige bedrijf ook op topniveau presteert.

Jij volop kan genieten van de successen die je zakelijk boekt en hierdoor ook prive all-out kan gaan op een manier die bij jou past. Misschien is dat het maken van verre reizen, een eigen vakantiehuis aan de Spaanse kust, het rijden van de Cape Epic of een eigen boot. Je geniet van je tijd, je vrijheid en jouw geliefdes. 

Dat wil ook zeggen, dat je bruist van de energie en optimaal geniet van de tijd die jij met je partner en gezin hebt.

Jij als baas makkelijker keuzes maakt. Je weet dat jij als leider van de tent, moet leiden en niet moet lijden door de waan van de dag. Die automatische piloot of sleur van het leven heeft bij jou ook toegeslagen. Maar hoe fijn zou het zijn als jij binnen 3 seconde keuzes maakt, zodat jij fluitend naar je werk gaat en bruisend om 16 uur al terug komt.

Jij ervaart echt de vrijheid binnen je bedrijf en laat je niet meer meenemen door de waan van de dag. 

Oke en als allerlaatste. Je verlangt – net zoals ik- niet naar een rustig leven. Vijf avonden in de week neerploffen naast je partner op de bank, dat is niets voor jou. Je bent niet vies om te werken. Jij houdt van je werk! Sterker nog, je wilt nooit met pensioen gaan. Maar je werkende leven zo inrichten, zodat jij nu al geniet van je pensioen. 

Het Peak Performance Traject brengt daar verandering in. Want ik geloof dat ook jij nog veel sneller kan! Op jouw manier.

Laten we bellen!
google review sanne van paassen

Meer
Groei

meer
energie

meer
rust

echte
actie

“Sanne is enorm breed ingesteld. Perfect coachen voor de juiste mentale en fysieke balans en ze beschikt ook over een geweldig zakelijk inzicht. Zij biedt mij vaak belangrijke en praktische handvatten aan. Ik werkte al vaker met coaches maar de keren dat jij 100% raak schiet staan ver boven mijn eerdere adviseurs. Aanrader om met haar samen te werken!”

Michel Kolen - eigenaar FeelGood

“In één zin: wat een powervrouw! Sanne heeft mij geholpen te excelleren als ondernemer. Door haar heb ik nu een goede balans tussen werk en privé gecreëerd en ik weet die balans ook zo te houden. Daarnaast brengt zij je tot nieuwe inzichten waar je zelf nooit op zou zijn gekomen. Deze inzichten gebruik ik dagelijks zowel zakelijk als privé. Klein voorbeeldje: hoe kun je door minder hard te werken toch meer bereiken… Sanne weet raad!”

Stijn de Laat - Makelaar ERA Focus

“Dankbaar voor de inspirerende, oprechte – en enthousiaste manier van coachen! Wat een gedrevenheid en energie! Het pad naar The Next Level werd mij meer helder en ik kwam echt in actie! Op mijn eigen manier, met meer energie en focus. Dat geeft mij rust in het werk, het dagelijks leven, maar ook in mijn passie voor sporten.”

Soraya de Penning

Praktisch

Hoe ziet dit traject praktisch eruit? We gaan samen een half jaar aan de slag. Zes live momenten waarbij we samen de natuur in gaan. Vaak gaan we op de mountainbike, omdat ik geloof dat je antwoorden pas echt in beweging vind. Tussentijdse incheck calls en daarnaast de gelegenheid om doordeweeks altijd je persoonlijke vragen te stellen.

 

Wat belangrijk is om te weten: ik werk alleen met winnaars, niet met mietjes.

Mijn belofte aan jou

Ik ga all-out. Ik zorg voor de ruimte en veiligheid zodat jij op een fijne en relaxte manier snel tot de kern kan komen. Ik ben eerlijk, rechtdoorzee en soms een beetje streng. Ik houd van snelheid en werk alleen met mensen die snelle kunnen schakelen en echt in actie willen -durven- komen. Ik werk alleen met mensen samen waar ik echt blij van word, daarom bel ik graag even uitgebreid om kennis te maken. Ik werk niet met mietjes 😉

Tijdens onze sessies ontvang ik je graag in mijn kantoorbos. Ik neem je mee op de mountainbike zodat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Je zult merken dat door deze manier van werken we sneller to the point komen. Als jij nu denkt, ‘Maar ik heb al in geen 8 jaar op de mountainbike gezeten?’ Juist dan is onze samenwerking echt iets voor jou. Tja, ik zorg ervoor dat ik dan gewoon zo hard fiets dat jij niet meer kan praten. Is wel zo makkelijk voor mij…. hihi. Nee grapje natuurlijk. Ik pas mijn tempo aan. Als ik hard wil fietsen ga ik wel met mijn vrienden 😉

Ik trigger jouw met mijn brede kijk op de wereld, de diepgang die ik in het bedrijfsleven meeneem door mijn Master Management and Economics, mijn ervaring als ex-topsporter waarbij ik het wereldbeker klassement veldrijden won, mijn passie voor mensen, mijn systemische blik waardoor we als het nodig is ook aan de slag gaan met familieopstellingen. Maar ook zal ik mijn nuchtere blik als boerendochter combineren met spiritualiteit. Het is niet of of, maar en en. Ik tune in op jou en op basis daarvan zal ik het programma finetunen.

Wil je vooraf een hap klaar programma? Dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. In dit individuele traject stem ik per sessie het precies het programma zo op jou af zodat jij weer die volgende stap kan nemen.

Investering vanaf 6000,- euro voor een half jaar 

 

Laten we bellen!

In principe werk ik alleen voor een langere tijd met iemand samen. Maar mocht ik voelen dat een eenmalige opheldering voldoende voor jou is. Dan doen we dat. Laten we gewoon even checken of ik degene ben die je verder kan helpen en wat het beste bij jou past.

coaching door topsporter

Wat maakt dit traject bijzonder

Coaching in de buitenlucht!

Ook contact buiten de 1 op 1 sessies. 

Coaching door ex-topsporter.

Deelname aan een dag met familieopstellingen

Laten we bellen!

Voor wie?

Ambitieuze en succesvolle ondernemers,
Die de lat hoog leggen,
Die niet alleen het maximale uit hun business,
Maar juist ook uit hun leven willen halen.

Je hebt een enorme passie en drive.
Je gaspedaal doet het wel, maar hoe zit het met de rem?
En hoe helder heb je jouw eigen koers?

Je hebt jezelf wel eens energieker gevoeld.
Je wilt dromen realiseren in dit leven,
je wilt een positieve bijdrage leveren aan de wereld.
Je wilt een inspirerend persoon zijn voor je omgeving.

Je bent een winnaar.
Je wilt zakelijk succesvol zijn.
Die hun concurrenten willen verslaan vanuit een hoge energie.

Maar je wilt ook genieten van je prive leven.
Van je geliefdes en de dingen die pas echt belangrijk voor jou zijn.

Je wilt soms spannende dingen doen.
Zodat je het gevoel hebt dat je leeft.

Je bent er oke mee om buiten de kudde te lopen.
Want weet: als je in de kudde loopt, loop je in de stront van anderen.

HI, IK BEN SANNE

Succesvol zijn is niet moeilijk. Je stelt een doel. Maakt een plan en gas erop. Maar wil je winnen en er volop van genieten dat vraagt iets anders van je. Dat weet ik uit ervaring.

Ik weet het nog goed. Daar stond ik op het hoogste schavot op het podium. Het moment dat ik de wereldbeker veldrijden won. Er stonden honderden mensen voor mij, het Wilhelmus werd gespeeld, ik stond te rillen van de kou met de prijs vastgeklemd in mijn handen.

En toen schrok ik van de twee gedachtes die ik had: (1) ‘Is dit het nou?’ Voelt het nu zo om de wereldbeker te winnen? Er is niets verandert, ik ben en blijf Sanne van Paassen. En (2) ‘What’s next?’ Wat is mijn volgende doel? Ik miste die voldoening. 

Lange tijd had ik niet de ballen om echt op mijn onderbuikgevoel te vertrouwen. Eerst in mijn sportcarrière later in mijn business. Ik wist wat ik wilde, maar ik deed het niet. Omdat ik voor de veilige weg koos en bang was wat andere mensen zouden denken. Maar juist toen ik toegewijd de keuzes maakte om vol op mijn eigen pad te vertrouwen realiseerde ik mijn successen. Keer op keer. Eerst als topsporter won ik het wereldbeker klassement veldrijden en later in mijn business. In korte tijd bouwde ik mijn bedrijf uit naar een winstgevend bedrijf en werd mijn boek ‘Het leven, dat is pas topsport’ een bestseller. 

Ik ben een boerendochter, eigenaar van een bos, commentator bij Eurosport, Performance Coach bij Team NL voor de KNAF, een fanatieke hobby sporter (mountainbike en crossfit), een echte doorzetter en recht door zee.

Iedere peak performer heeft een coach nodig om nog sneller te groeien! Ik weet dat uit ervaring.

– Sanne van Paassen

Omdat we intensief met elkaar werken en ik je échte en duurzame resultaten gun, vind ik het belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten. Daarom bel ik graag eerst met je om te onderzoeken of wij bij elkaar passen.

 

Dus plan vandaag nog een call met me in als je 

zakelijk succesvol wilt zijn en ook nog eens voldoende energie over wilt houden voor je sociale leven.

lekker in beweging wilt komen.

je batterij op wilt laden.

je mindset een boost wilt geven.

je eigen grenzen beter wilt leren kennen, aangeven en stretchen.

op zoek bent naar een balans die voor jou goed werkt – wat iemand anders ook vindt.

Hoe je erachter komt wat jij als een goede balans ervaart.

meer vrijheid voor jezelf wilt creëren zonder schuldgevoel.

Klinkt goed. Laten we bellen!
In één zin: wat een powervrouw! Sanne heeft mij geholpen te excelleren als ondernemer. Door haar heb ik nu een goede balans tussen werk en privé gecreëerd en ik weet die balans ook zo te houden. 

Stijn de Laat, Makelaar

Sanne van Paassen
5
2019-04-13T10:28:33+02:00

Stijn de Laat, Makelaar

In één zin: wat een powervrouw! Sanne heeft mij geholpen te excelleren als ondernemer. Door haar heb ik nu een goede balans tussen werk en privé gecreëerd en ik weet die balans ook zo te houden. 
De coaching was juist wat ik nodig had en waardoor ik verder kwam. Iedereen gun en raad ik de coaching van Sanne aan en met name het leren genieten van het procesdoel.

Johan Vermij, Accountant

Sanne van Paassen
5
2018-06-01T07:27:35+02:00

Johan Vermij, Accountant

De coaching was juist wat ik nodig had en waardoor ik verder kwam. Iedereen gun en raad ik de coaching van Sanne aan en met name het leren genieten van het procesdoel.
Sanne is zeer scherp 1 op 1! Door haar coaching ben ik zowel privé als zakelijk enorm gegroeid! Voor haar al meerdere coaches gehad, maar zij maakt door haar persoonlijkheid en brede ervaring écht het verschil.

Michel Kolen, eigenaar fitness centrum

Sanne van Paassen
5
2019-04-13T10:32:01+02:00

Michel Kolen, eigenaar fitness centrum

Sanne is zeer scherp 1 op 1! Door haar coaching ben ik zowel privé als zakelijk enorm gegroeid! Voor haar al meerdere coaches gehad, maar zij maakt door haar persoonlijkheid en brede ervaring écht het verschil.
Ik ben zeer tevreden over Sanne. Ze haalt me uit het oude patroon en ze brengt rust. Dit maakt haar een TOP coach.

Berry van den Bosch, ondernemer

Sanne van Paassen
5
2018-06-19T10:56:58+02:00

Berry van den Bosch, ondernemer

Ik ben zeer tevreden over Sanne. Ze haalt me uit het oude patroon en ze brengt rust. Dit maakt haar een TOP coach.
5
4
Sanne van Paassen

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is dit sportieve coaching?

Nope, we gaan echt aan de bak met je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de sessies gaan we wel bewegen, maar zie dit als de vorm. Ik geloof er namelijk in: antwoorden vind je in beweging. 

Ik heb al jaren geen fiets meer aangeraakt, is dat erg?

Dit is juist een reden om met mij aan de bak te gaan 😉 Wees niet bang, ik pas mijn tempo op jou aan, zodat jij nog kan praten.

Ik geloof er juist in dat de groei zit in nieuwe dingen doen. De dingen anders aanpakken dan anders. Dus vandaar dat we samen letterlijk en figuurlijk op avontuur gaan op de mountainbike. 

Is dit live coaching?

Ja, de eerste sessie is sowieso live 1 op 1 in de buitenlucht. Vervolgens kan jij ervoor kiezen om de sessies online te laten plaatsvinden. 

De coaching is in de buitenlucht, hoe zit dat?

Ik geloof erin dat bewegen ook echt letterlijk doet bewegen. Daarom is de coaching in de buitenlucht. Fietsend, wandelend. Net wat bij jou past!

Ik heb geen tijd

Geen tijd of geen prioriteit 😉Vaak is dit het teken dat jij juist coaching goed kan gebruiken! Samen gaan we kijken welke prioriteiten je kan stellen, zodat jij weer meer tijd krijgt om datgene te doen wat jij echt wilt doen! 

Is het de investering wel waard?

Stel jezelf de vraag?
Hoeveel is het mij waard als ik vanuit ontspanning en met de juiste focus en vol energie je dromen kan realiseren? Wat is het je waard om vol energie in het leven te staan? Ik begeleid je naar meer energie, wat ook een positieve impact op je financiële resultaten. Ik begrijp maar al te goed dat de investering in coaching spannend is. Maar laten we bellen en dan ontdek je wat ik voor je kan betekenen! 

Is jouw coaching zweverig?

Nope.
Vind jij mij zweverig?
Nee?! Laten we dan bellen om kennis te maken! 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je mag in drie termijnen betalen. 

Hoe kan ik betalen?

Met ideal, creditcard of paypal.

Reacties van anderen

Ik ben zeer tevreden over Sanne. Zij haalt mij uit het oude patroon en brengt mij rust. Ze is een TOPcoach!

Berry van den Bosch

Sanne is en blijft een topper, eerst als topsporter en nu als mentaal coach. Zij helpt mensen echt een stap verder door meer energie!

Denny van Arkel

Door dit coachingstraject weet ik mijn mindf*cks te tackelen, blijf ik rustiger en ben ik zowel fysiek als mentaal gegroeid. Echt een aanrader!

Izaak Meulenbelt

Het is ontzettend gaaf en zeer waardevol om met Sanne door dit traject te biken!

Marco Mensink

De vragen lieten mij in de spiegel kijken en waren ook confronterend. Dat was juist wat ik nodig had en waardoor ik echt in beweging kwam, in mijn werk maar ook in dagelijks leven! Zo waardevol. Enorme aanrader!

Johan Vermij

google review sanne van paassen

STOP MET SCROLLEN, DAT LEIDT TOT NIETS!

Als je zover bent gekomen, dan ben je volgens mij wel nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen.

Laten we binnenkort even bellen om kennis te maken! Tot snel.

Met sportieve groet, Sanne van Paassen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SANNE VAN PAASSEN

PEAK PERFORMANCE COACH
Voor ondernemers en ambitieuze professionals

Bel: +31(6)52345359
Mail: sanne@sannevanpaassen.nl

Vlierden

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00