...
peak performance coaching

Je bent al een succesvolle ondernemer en....

Het gaat eigenlijk best wel goed, maar ergens is er dat stemmetje: IS DIT HET NOU?

Je wilt verder in je werk én in je leven. 
Maar je komt ’s avonds uitgeput thuis, je kop zit vol en je mist de energie.
Degene die het meest belangrijk voor je zijn, krijgen te weinig aandacht.
En nu?

Ik begeleid je naar meer energie, meer lol en minder gedoe.
Oftewel: zakelijk winnen, zonder privé te verliezen.
Op jouw eigen manier; jouw spelregels.

Laten we bellen!

het peak performance traject voor winnaars: 1 op 1 coaching

Per half jaar 3 plekjes beschikbaar  

Je bent al heel succesvol, althans voor de buitenwereld.
Eigenlijk heb jij het heel goed voor elkaar.
Maar van binnen voelt dat niet zo.
“Is dit het nou?”

Lange tijd….
👉 is hard werken jouw way to go. Maar dit gaat ten koste van je eigen gezondheid. Jouw liefdesleven en jouw relatie met partner, je kids of je geliefdes. En als je echt eerlijk bent, dan zijn dit net de belangrijkste dingen waar het in jouw leven echt om gaat.
👉 heb jij voor jouw gevoel geleefd op de automatische piloot. Een leven geleid wat anderen van jouw verwachtten. Omdat het zo hoort of van jouw verwacht wordt.

Het is tijd voor een demarrage (dit is een term uit de wielersport waarbij een coureur wegsprint uit het peleton aka de massa). Maar zonder dat het je teveel energie kost, dat je in de verzuring raakt of opgeslokt wordt door de waan van de dag.

Je verlangt naar
✅ Meer rust.
✅ Meer energie.
✅ Meer plezier.
✅ Meer rust en vrije tijd voor je geliefdes.
✅ Meer focus en gemak
✅ Minder stress.

Door het harde werken en je ambitie heb je al veel bereikt. Maar je weet dat het anders kan, moeitelozer en met meer plezier en enthousiasme.
Sterker nog, je weet ook hoe je moet veranderen. Want anders? Wat gaat er dan wel niet gebeuren als jij niet aan de bel trekt?
Trekt jouw lichaam dan zelf aan de bel (burn-out, bore-out, hartstilstand, hersenbloeding of….), je partner gaat bij je weg, je bedrijf bloeit niet meer als vroeger of…
Dat wil je natuurlijk niet.

Maar je weet niet hoe je dit voorkomt en structureel verandert.

Je blijft maar gewoon je ding doen, ook al voel je jezelf er niet helemaal happy mee. Je durft niet te veranderen, omdat wat je nu doet ook zoveel zekerheden geeft. Op die automatische piloot beuk jij maar door. Je leeft veel in je hoofd en merkt dat iets in jou jezelf tegenhoudt om de volgende stap te nemen. Uit die comfortzone vind je te spannend en als je dit wel comfortabel vind doe je dit altijd volle bak. Die harde werkers mentaliteit is jou niet vreemd. Het is tijd dat je keuzes mag gaan maken. 

Aan je lichaam merk je dat je niet meer de energie hebt dan toen je 30 was. Daar baal je wel eens van. Ook de mensen om je heen hebben wel eens laten merken dat er iets mag veranderen. Maar in heel dit proces voel jij je alleen.

Dit zit je niet lekker en wil je anders.
Je bent klaar met die energielekken, signalen die je lijf afgeeft en mindf*cks die je tegenhouden.
Je wilt in alle disciplines van jouw leven topprestaties leveren.
Het is tijd dat jij op het podium gaat staan van je eigen leven met jouw eigen spelregels.

Je wilt juist moeiteloos je eigen leven op jouw manier inrichten.

Ik ga jou hierbij helpen. Omdat ik het kan en daar heel gepassioneerd in ben.

Maar ook omdat ik weet wat jij hebt meegemaakt. Als boerendochter en ex-topsporter was ik gewend om door te beuken en om dingen te doen die anderen mensen van mij verwachtten.

Dat ging me vrij goed af. Ik wist het wereldbeker klassement veldrijden te winnen. Maar toen ik op het hoogste podium stond, ging het stemmetje door mijn hoofd: IS DIT HET NOU? Voelt het nu zo om de wereldbeker te winnen? Diep van binnen was ik teleurgesteld over het gevoel van het realiseren van succes.

Daarna bleef ik maar door gaan. Doorbeuken. Want daar was ik goed in. Maar mijn lichaam trapte letterlijk op de rem tijdens mijn sportcarriere. Destijds dacht ik met een maandje rust er weer bovenop te komen. Maar die ene maand werd een jaar. Een hel was dit, zowel fysiek als mentaal.

Als je jouw leven blijft leven op de automatische piloot of op de verwachtingen van anderen, dan zal vroeg of laat jouw lichaam op de rem trappen. Dat gun ik jou niet.

Door weer terug te gaan naar waar ik echt blij van werd en weer mijn eigen spelregels te bepalen, heb ik afgelopen jaren duurzaam topprestaties neergezet. Mijn boek ‘Het leven, dat is pas topsport’ heeft 18 dagen #1 gestaan bij Managementboek en is mijn kantoorbos met pumptrack volop in ontwikkeling. Je leest het goed; een van mijn spelregels is coaching in de buitenlucht! Ik geniet ook van mijn rust. Want ik weet ondertussen: high performance is onzin. 

Door mijn topsportmindset te integeren in het dagelijks leven en dit te combineren met de strategie van de zakenwereld, ben ik duurzaam gaan winnen. En jij gaat in het Peak Performance Traject ontdekken hoe jij dit ook kan. Drie maanden lang gaan we samen aan de slag. Met een groep ga jij op jouw manier topprestaties neer zetten. Jij gaat sowieso meer energie, lol en daadkracht ervaren. Dit samen met een groep, zo leer je niet allen van mij, maar ook met een groep.

Denk jij dat ik als topsporter alleen was toen ik de wereldbeker won? Nope, als topsporter bouw je een heel team om je heen. Waarom zou jij het alleen doen? Winnen doe je samen.

Is het tijd dat jij nog meer topprestaties neer zet op jouw manier? Alleen duurzame topprestaties. 
Dat kan; en ik ben er voor je om dat samen met jou te realiseren.
Ben jij bereid om er vol voor te gaan? Want ik werk alleen met winnaars die er vol voor gaan.
Maar ook bereid zijn de diepte in te gaan. Want we gaan ook echt op avontuur!

En nee, geen zweverig gedoe. Gewoon hands-on en actie.
En ja, ik laat je uit je comfortzone komen, doorpakken en je moet ook wel van een beetje lol houd

google review sanne van paassen

Maar het is tijd voor wat anders. Je moet keuzes maken. Maar zo eenvoudig is dat niet. Soms heb je even een koerskapitein nodig die jouw begeleid met het aan jagen van nog meer jouw eigen koers. Dat is wat ik doe. Ik zet je op scherp, geef je die spiegel waardoor jij echt eerlijk gaat zijn naar jezelf.

Let wel op: ik werk alleen met winnaars. Niet met mietjes 😉 Just saying…..

Hoe zou het voor je zijn als? 

 

Meer
Groei

meer
energie

meer
rust

echte
actie

“Sanne is enorm breed ingesteld. Perfect coachen voor de juiste mentale en fysieke balans en ze beschikt ook over een geweldig zakelijk inzicht. Zij biedt mij vaak belangrijke en praktische handvatten aan. Ik werkte al vaker met coaches maar de keren dat jij 100% raak schiet staan ver boven mijn eerdere adviseurs. Aanrader om met haar samen te werken!”

Michel Kolen - eigenaar FeelGood

“In één zin: wat een powervrouw! Sanne heeft mij geholpen te excelleren als ondernemer. Door haar heb ik nu een goede balans tussen werk en privé gecreëerd en ik weet die balans ook zo te houden. Daarnaast brengt zij je tot nieuwe inzichten waar je zelf nooit op zou zijn gekomen. Deze inzichten gebruik ik dagelijks zowel zakelijk als privé. Klein voorbeeldje: hoe kun je door minder hard te werken toch meer bereiken… Sanne weet raad!”

Stijn de Laat - Makelaar ERA Focus

“Dankbaar voor de inspirerende, oprechte – en enthousiaste manier van coachen! Wat een gedrevenheid en energie! Het pad naar The Next Level werd mij meer helder en ik kwam echt in actie! Op mijn eigen manier, met meer energie en focus. Dat geeft mij rust in het werk, het dagelijks leven, maar ook in mijn passie voor sporten.”

Soraya de Penning

Praktisch

Ik weet dat jij nieuwsgierig bent naar de exacte details. As we speak ben ik in het creatieproces. Dat is altijd een avontuur en niets is concreet.

Wat ik sowieso zeker weet:
Datum: donderdag 16 mei
Locatie: omgeving Vlierden (NB)
Tijdstip: hele dag

PS. Je kan beter je naaldhakken thuislaten. 

Mijn belofte aan jou

 

Wat maakt dit event bijzonder

Het is buiten

Je zit niet de hele dag op een stoel. 

Parels van de topsport worden gecombineerd met systemisch en energetisch werk.

Voor wie?

Ambitieuze en succesvolle ondernemers,
Die de lat hoog leggen,
Die niet alleen het maximale uit hun business,
Maar juist ook uit hun leven willen halen.

Je hebt een enorme passie en drive.
Je gaspedaal doet het wel, maar hoe zit het met de rem?
En hoe helder heb je jouw eigen koers?

Je hebt jezelf wel eens energieker gevoeld.
Je wilt dromen realiseren in dit leven,
je wilt een positieve bijdrage leveren aan de wereld.
Je wilt een inspirerend persoon zijn voor je omgeving.

Je bent een winnaar.
Je wilt zakelijk succesvol zijn.
Die hun concurrenten willen verslaan vanuit een hoge energie.

Maar je wilt ook genieten van je privé leven.
Van je geliefdes en de dingen die pas echt belangrijk voor jou zijn.

Je wilt soms spannende dingen doen.
Zodat je het gevoel hebt dat je leeft.

Je bent er oké mee om buiten de kudde te lopen.
Want weet: als je in de kudde loopt, loop je in de stront van anderen.

HI, IK BEN SANNE

Succesvol zijn is niet moeilijk. Je stelt een doel. Maakt een plan en gas erop. Maar wil je winnen en er volop van genieten dat vraagt iets anders van je. Dat weet ik uit ervaring.

Ik weet het nog goed. Daar stond ik op het hoogste schavot op het podium. Het moment dat ik de wereldbeker veldrijden won. Er stonden honderden mensen voor mij, het Wilhelmus werd gespeeld, ik stond te rillen van de kou met de prijs vastgeklemd in mijn handen.

En toen schrok ik van de twee gedachtes die ik had: (1) ‘Is dit het nou?’ Voelt het nu zo om de wereldbeker te winnen? Er is niets verandert, ik ben en blijf Sanne van Paassen. En (2) ‘What’s next?’ Wat is mijn volgende doel? Ik miste die voldoening.

Lange tijd had ik niet de ballen om echt op mijn onderbuikgevoel te vertrouwen. Eerst in mijn sportcarrière later in mijn business. Ik wist wat ik wilde, maar ik deed het niet. Omdat ik voor de veilige weg koos en bang was wat andere mensen zouden denken. Maar juist toen ik toegewijd de keuzes maakte om vol op mijn eigen pad te vertrouwen realiseerde ik mijn successen. Keer op keer. In korte tijd bouwde ik mijn bedrijf uit naar een winstgevend bedrijf en werd mijn boek ‘Het leven, dat is pas topsport’ een bestseller.

familieopstellingen opsteller sanne van paassen

Iedere peak performer heeft een coach nodig om nog sneller te groeien! Ik weet dat uit ervaring.

– Sanne van Paassen

Omdat we intensief met elkaar werken en ik je échte en duurzame resultaten gun, vind ik het belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten. Daarom bel ik graag eerst met je om te onderzoeken of wij bij elkaar passen.

 

Dus plan vandaag nog een call met me in als je 

zakelijk succesvol wilt zijn en ook nog eens voldoende energie over wilt houden voor je sociale leven.

lekker in beweging wilt komen.

je batterij op wilt laden.

je mindset een boost wilt geven.

je eigen grenzen beter wilt leren kennen, aangeven en stretchen.

op zoek bent naar een balans die voor jou goed werkt – wat iemand anders ook vindt.

Hoe je erachter komt wat jij als een goede balans ervaart.

meer vrijheid voor jezelf wilt creëren zonder schuldgevoel.

Klinkt goed. Laten we bellen!

Dit zeggen mensen als ze met mij werken:

Ik ben zeer tevreden over Sanne. Zij haalt mij uit het oude patroon en brengt mij rust. Ze is een TOPcoach!

Berry van den Bosch

Sanne is en blijft een topper, eerst als topsporter en nu als mentaal coach. Zij helpt mensen echt een stap verder door meer energie!

Denny van Arkel

Door dit coachingstraject weet ik mijn mindf*cks te tackelen, blijf ik rustiger en ben ik zowel fysiek als mentaal gegroeid. Echt een aanrader!

Izaak Meulenbelt

Het is ontzettend gaaf en zeer waardevol om met Sanne door dit traject te biken!

Marco Mensink

De vragen lieten mij in de spiegel kijken en waren ook confronterend. Dat was juist wat ik nodig had en waardoor ik echt in beweging kwam, in mijn werk maar ook in dagelijks leven! Zo waardevol. Enorme aanrader!

Johan Vermij

google review sanne van paassen
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00