...

Voor winnaars.
Als jij klaar bent voor zowel zakelijke als persoonlijke groei.
Meer energie, succes, winst en vrijheid!

Ik help je excelleren en demarreren. Niet alleen met je bedrijf,
maar in je leven! 

Het antwoord vind je in beweging! Ik breng je letterlijk en figuurlijk in beweging. –
Sanne van Paassen

In deze unieke en exclusieve mastermind gaat het niet alleen om theorie, maar ga jij je doelstellingen ook daadwerkelijk vol energie realiseren. Een jaar lang coaching in een groep gelijkgestemden voor next level resultaten. Het ondernemerschap, dat is pas topsport! Als ex-topsporter en ondernemer ga ik je begeleiden hoe jij topresultaten met je bedrijf gaat neerzetten. Nieuwsgierig naar coaching voor ondernemers? Lees snel verder!

DE katalysator voor je persoonlijke en zakelijke groei! 

 

Voor wie is deze mastermind?

Ik werk namelijk niet met watjes ;-)! Alleen met ondernemers die van actie houden.

Hoe vaak zeg jij ja?

Z

Je werkt hard, maar resultaten blijven nog achter.

Z

Na een dag werken wil je vol energie thuis komen. 

Z

Je werkt meer in je bedrijf dan aan je bedrijf. 

Z

Je kinderen op zien groeien is toch écht belangrijk en een fijne relatie hebben ook.

Z

Je bent begonnen met ondernemen voor meer vrijheid. Maar dat is nog ver te zoeken. 

Z

Jij wilt prijzen vragen die jij echt waard bent! 

Z

Je doel is om op te schalen of meer winst én dat met een voldaan gevoel.

Z

Je hebt mooie doelen in het leven, maar hebt op dit moment het gevoel dat je er nog meer uit kan halen!

Wat is de Peak Performance Mastermind? 

8 Live Mastermind dagen

Onze Mastermind groep komt iedere 6 weken bij elkaar om elkaar verder te helpen met kennis, ervaringen en een netwerk.

 • Elke 6 weken een live Mastermind dag (8 dagen per jaar)
 • Hotseat sessies
 • Inspirerende gastsprekers
 • Een wingman om je accountable te houden
 • Inclusief goede lunch, koffie, water e.d.

Online Course

Je krijgt toegang tot het de volledige XII Waves online course. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de kennis en informatie rondom alles wat je wil weten over persoonlijke effectiviteit.

 •  12 maanden volledige toegang tot het XII Waves online platform
 •  42 online masterclasses, waaronder:
 •  Goalsetting, Workflow, Omgaan met Weerstand, Intervisie, Energie
 •  Besloten Facebook Community
 •  E-mail support

twv € 420,- (excl. BTW)

2 Special days

We houden er van om je uit te dagen. Dit doen we zowel fysiek als mentaal. Op de Vision Quest ga je op zoek naar het antwoord op: “Wat blijft er van je over als er niets meer is?”

Tijdens de Marine Experience wordt je door Ex mariniers een dag fysiek onder handen genomen.

 •  Vision Quest
 • Marine Experience

 Bonus

 • Jaarlijkse XII Waves Sunnit voor alle Mastermind leden uit Nederland!

Praktisch

 

Data live dagen:

MARINE EXPERIENCE 11 september 2019

VISION QUEST 15/16 juni 2019

XII WAVES SUMMIT 13 december 2019

 

Investering Mastermind:

Het is altijd lastig om een prijs te bepalen.
Ik weet namelijk door de feedback van mijn klanten dat dit traject enorm waardevol is!
Het heeft hen meer opgeleverd en ik weet dat het traject €5000,- waard is.

Echter ik weet ook dat dit veel is aangezien het een forse investering is.
We zien elkaar een jaar lang 1x in de maand zien.
Aangevuld met een online traject waardoor jij met nog meer focus en energie aan je doelen werkt.

Maar wat is het dan waard?
Ik weet dat jij door deze mastermind het verschil gaat maken. In je bedrijf en in je leven.
Jij gaat demarreren en excelleren.

Het toffe aspect van het extra online traject is dat jij dit in je eigen tijd kan blijven herhalen.
Daarnaast aangevuld met unieke live coaching.
Waardoor het een mega impact gaat maken!
In de toekomst gaat het traject €4200,- per jaar kosten.
Echter ik bied het nu aan voor een introductie prijs, namelijk 3000 euro.

Investering is 250,- euro excl btw per maand. 

Mijn ondernemerspad…

Mijn naam is Sanne van Paassen, mental coach, spreker en oud-topsporter. Al tijdens mijn sportcarrière koos ik bewust voor het ondernemerschap. Door mijn eigen team neer te zetten en mijn sport zo in te richten zodat ik kon samenwerken met de mensen en bedrijven waar ik energie van kreeg. Hierdoor wist ik op mijn manier het wereldbeker klassement veldrijden te winnen. Ik was niet alleen sportief succesvol ook zorgde ik voor mijn financieel succes. 

In 2016 stopte ik mijn sportcarrière om vol overgave mijn maatschappelijke carrière te starten. En weet je waar ik achter kwam: het ondernemerschap en het leven, dát is pas topsport! Ineens moest ik zowel op zakelijk, sociaal als sportief vlak alle ballen in de lucht houden. Dit viel niet mee, maar ben dezelfde tools als in mijn sportcarrière gaan implementeren in mijn bedrijf. Met succes! Mijn coach trajecten zitten vol, ik word veel gevraagd voor lezingen (zoals bij Defensie, Rabobank en het UWV) en heb een succesvol online traject ontwikkeld. 

Deze ervaring gunde ik meer mensen. Daarom heb ik  de Peak Performance Mastermind opgezet voor ondernemers die de lat -net zoals ik- altijd hoog leggen, maar ook nog succesvoller willen zijn. Ik begeleid jou om ook topsport te leveren met jouw bedrijf, op jouw manier. Met mijn open, eerlijke, directe en nuchtere blik, leer ik ambitieuze ondernemers hoe zij zowel persoonlijke als zakelijke groei realiseren. 

 

 

[the master mind]

“The coordination of knowledge and effort of two or more people, who work toward a definite purpose, in the spirit of harmony.

No two minds ever come together without thereby creating a third, invisible intangible force, which may be likened to a third mind.”

 

Ook wat voor jou?

Deze mastermind is voor winnaars! Zie jij het ondernemerschap als topsport en ben jij klaar voor persoonlijke en zakelijke groei? Weet je wat je wilt? Is jouw valkuil dat je te hard werkt? Beschik je over waardevolle kennis en ervaring? Neem je verantwoordelijkheid voor alles dat je belangrijk vindt? En ben je tot slot fit en vitaal (of is dat juist iets waar je actie op wilt ondernemen)? Dan is deelname aan een mastermind absoluut aan te raden! Coaching voor ondernemers die echt next level willen gaan! 

Let op! Dit traject is dus niet geschikt voor iedereen.

Ben jij er klaar voor meer vrijheid en overvloed?

Voor zowel zakelijke als persoonlijke groei?

Reacties van anderen

Ben jij klaar voor de Peak Performance Mastermind?

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00