...

Welkom bij de mastermind exclusive.

Club 52-11 is voor een exclusieve groep, high vibe ondernemers, die de #1 van hun niche willen worden.
Speciaal voor winnaars die moeiteloos en vol energie nog meer willen winnen, zonder privé te verliezen.
Vanuit die hoge vibe, met energie en focus maar vanuit rust en plezier.

Zodat jij de #1 wordt van jouw niche en je bedrijf moeiteloos opschaalt. 

Kom naar de kickoff mastermind op 19 februari of 9 maart. 

Wat zou het voor jou betekenen als jij moeitelozer en met meer energie nog meer topprestaties neerzet! In je bedrijf, maar juist ook in je leven? Als jij nog meer gaat winnen, zonder te verliezen? 

Wat voor invloed heeft dit op je bedrijf, op je leven, op je relatie? Hoeveel rust, vrijheid en plezier zou het jou opleveren als je op een makkelijkere manier nog meer topprestaties neer zet? Dat klanten voor jou kiezen omdat ze gewoon met jou, of je bedrijf, willen samen werken. Omdat jij gewoon doet waar jij goed in bent!

Niet vanuit het harde werken, maar zet juist vanuit focus, flow en met plezier deze topprestaties neer! 

Zit jij nu met een glimlach achter je computer of telefoon en knik je van herkenning. Zou jij dit graag willen bereiken? 

Dan heb ik goed nieuws, je zit hier op de goede plek om JA te zeggen! 

 

Jij ontdekt in de Club 52-11 hoe jij de mindset van topsporters en winnende principes uit de wetenschap kan implementeren in je bedrijf! Want het ondernemerschap, dat is pas topsport! 

Voor winnaars. Voor meer energie. Voor meer rust. Voor meer focus. Voor meer helderheid. Voor meer winst. Voor meer voldoening.

Snel
Resultaat

Topsport
mentaliteit

Meer
winnen

Vol
Energie

“In één zin: wat een powervrouw! Sanne heeft mij geholpen te excelleren als ondernemer. Door haar heb ik nu een goede balans tussen werk en privé gecreëerd en ik weet die balans ook zo te houden. Daarnaast brengt zij je tot nieuwe inzichten waar je zelf nooit op zou zijn gekomen. Deze inzichten gebruik ik dagelijks zowel zakelijk als privé. Klein voorbeeldje: hoe kun je door minder hard te werken toch meer bereiken… Sanne weet raad!”

Stijn de Laat - Makelaar ERA Focus

Club 52-11 is voor jou als jij…

Let op! Ik werk alleen met winnaars. Als jij echt de nummer #1 van je niche wilt worden. 

Z

weet dat je tot nog meer in staat bent dan dat je nu laat zien! 

Z

klaar bent om ’s avonds vermoeid thuis te komen. Maar juist energiek thuis wilt komen van je werk en dat jij zin hebt om dingen te ondernemen met je gezin of om te sporten!

Z

klaar bent met het gevoel van “is dit het nou?” maar juist verlangt naar meer voldoening, geluk en tevredenheid.

Z

afscheid wilt nemen om achter de feiten aan te lopen, drukte, to-do lijstjes en verlangt naar meer overzicht, structuur en rust.

Z

wilt winnen. Van je concurrenten. Van jezelf. Zonder op te branden. 

Z

de #1 van jouw niche wilt worden. 

Z

klaar bent om hard te werken en b-routes te nemen. Maar jij wilt juist nu de high way nemen. 

Z

slimmer wilt ondernemen. In plaats van de motor van je bedrijf ga jij naar de leider van je bedrijf en ben jij misbaar. 

Z

zonder schuldgevoel om 16uur naar huis wilt gaan, omdat je al zo productief bent geweest.

Z

nooit meer wilt trekken aan klanten, maar dat de klanten komen naar jou toe omdat jij de go-getter bent in jouw business.

Z

afscheid wilt nemen van die rush, de stapel werk en jij verlangt naar meer rust, focus en helderheid

Z

klaar bent om jezelf niet meer te laten tegenhouden door mening van anderen. Maar gewoon je eigen ding doen. Omdat het je plan is.

Z

nu op het podium mag staan van je bedrijf en van je leven. Het is tijd om te laten zien wat jij allemaal in huis hebt. Jij mag meer gaan winnen! 

Z

eindelijk het effect wilt ervaren als jij met een geweldig team samenwerkt. Dan ga je sneller. 

Z

je geld en je bedrijf voor jou wilt laten werken. 

Let op! Ik werk alleen met winnaars. Als jij echt de nummer #1 van je niche wilt worden. 

Iedere peak performer heeft een coach nodig om nog sneller te groeien! Ik weet dat uit ervaring.

– Sanne van Paassen

“Sanne is enorm breed ingesteld. Perfect coachen voor de juiste mentale en fysieke balans en ze beschikt ook over een geweldig zakelijk inzicht. Zij biedt mij vaak belangrijke en praktische handvatten aan. Ik werkte al vaker met coaches maar de keren dat jij 100% raak schiet staan ver boven mijn eerdere adviseurs. Aanrader om met haar samen te werken!”

Michel Kolen - eigenaar FeelGood

De onderwerpen

Club 52-11 is een op maat gemaakt traject, waarbij jij mede bepaalt op welke specifieke onderwerpen jij gecoacht wilt worden. Alles wordt aangepakt, mindset én strategie, en er is uiteraard ruimte om 1-1 te sparren.

Enkele onderwerpen die aanbod kunnen komen zijn: 

 • Hoe jij dat podium kan pakken die je verdient.
 • Hoe jij vrijheid creëert.
 • Hoe jij een passief inkomen creëert.
 • Hoe jij keer op keer high level klanten binnenhaalt.
 • Hoe jij je winst verdubbelt.
 • Hoe jij je ijzersterk positioneert.
 • Hoe jij kan opschalen. 
 • Hoe jij je bedrijfsprocessen kan automatiseren. 
 • Hoe jij met een topsport mindset nog sneller gaat. 

Dit traject heb ik echt zo vorm gegeven dat jij met een groep gelijkgestemden in een dezelfde vibe komt. Doordat we meerdere malen per week contact hebben, ga jij nog sneller! Deze energie werkt als een katalysator.

Antwoorden vind je in beweging in plaats van in je gedachten. 

– Sanne van Paassen

Waarom club 52-11

Dit is het zwaarste verzet op de wielrenfiets. Dit verzet gebruik je alleen met een sprint of als je krachttraining aan het doen bent. Je zet in korte tijd veel resultaat neer, maar het kost je ook energie.

Maar dat is niet nodig. Met Club 52-11 wil ik je laten ontdekken hoe jij moeiteloos keer op keer dit verzet kan trappen in je leven en business. Dat jezelf wel terugschakelt, maar je business voor jou blijft werken. Zodat jij nog meer levensgeluk ervaart! Moeitelozer en slimmer ondernemen, zodat jij nog meer tijd en energie overhoudt voor de andere dingen die jij belangrijk vindt.

Met Club 52-11 kom jij letterlijk en figuurlijk in beweging. Met een groep gelijkgestemden, waardoor jij nog sneller gaat! 

 

Alleen ga jij snel, maar samen ga jij veel sneller!

Toch fijn als jij af en toe uit de wind kan fietsen? 

“Dankbaar voor de inspirerende, oprechte – en enthousiaste manier van coachen! Wat een gedrevenheid en energie! Het pad naar The Next Level werd mij meer helder en ik kwam echt in actie! Op mijn eigen manier, met meer energie en focus. Dat geeft mij rust in het werk, het dagelijks leven, maar ook in mijn passie voor sporten.”

Soraya de Penning

Meer over Club 52-11

Ik gun jou dat podium.
Niet alleen in je business, maar ook van je leven.

Jij verdient het allerbeste.
Alleen dan kan jij het beste geven aan je klanten.
En juist dan kan jij het aller beste geven aan degene die jij lief hebt. Je partner, kinderen en vrienden die dicht bij je staan.

Met club 52-11 geef ik jou het allerbeste!

Ow ja, ik ga je letterlijk én figuurlijk in beweging brengen! Als je op zoek bent naar “gewone coaching”, dan is Club 52-11 niets voor jou. Just saying 😉 .

6 maanden lang ga ik je begeleiden zodat jij echt de winnaar wordt van je bedrijf en leven. Jij gaat ontdekken hoe jij je passie en gedrevenheid op de juiste manier inzet. Zodat jij wint. Keer op keer. Zonder op te branden.

 • 1x per 2 maanden een live-dag met Club 52-11.
 • 1x per maand een 1 op 1 call met Sanne.
 • elke week blijven we in contact waarbij jij je inzichten en groei zodat jij vanuit die hoge energie nog sneller resultaten neerzet.
 • 1x exclusieve 1 op 1 sessie strategiesessie (op de fiets) van 3 uur.

Omdat de vibe van de groep belangrijk is kijken voorafgaand middels een uitgebreide call of jij goed bij deze groep aansluit! Zodat de vibe goed is en blijft, zodat jij nog sneller je resultaten neerzet!

Investering is €2.500,- exl btw.
Betalen in termijn is mogelijk.

Over Sanne

I been there. Done that. 😉  Ik was altijd hard aan het werk. Deed even een universitaire opleiding, deed aan topsport en runde mijn eigen bedrijf. Ik werkte altijd in de hoogste versnelling, met succes. En hoe? Ik won het wereldbeker klassement veldrijden en financieel leverde het mijn geen windeieren op zullen we maar zeggen 😉

Ik won. Maar dit gaat niet vanzelf. Niet iedereen ziet dat er achter de schermen ook hard gewerkt wordt. Door winstgevende routines te ontwikkelen heb ik dit voor elkaar gekregen. Na het stoppen lukte me dat weer. In korte tijd bouwde ik een zeer succesvol bedrijf op! Ik help jou met Club 52-11 ontdekken hoe jij nog meer kan pieken. In je bedrijf, zodat jij de #1 van jouw niche wordt, maar jij ontdekt ook hoe jij nog meer kan genieten van je leven.

Jij ontdekt hoe jij nog meer op het podium kan staan van jouw leven! Zodat jij ook nog meer gaat winnen. De #1 wordt. Zonder dat je gaat verliezen.

Ja, dat kan echt! Als jij echt gaat doen wat jij te doen hebt. Dan voelt het moeiteloos en ga je snel. Daar ga ik je bij begeleiden. Voor meer resultaat in je business en met nog meer fun in het dagelijks leven.

Jij verdient het allerbeste. Alleen dan kan jij het beste geven aan je klanten. En juist dan kan jij het beste geven aan ook je partner of je kinderen.

Sanne heeft samengewerkt met: 

Wil jij meer informatie over Club 52-11?

Deelname is alleen mogelijk via een selectieprocedure.
Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar vanwege het exclusieve karakter van de samenwerking.

Vul hieronder je gegevens in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen!

 

SANNE VAN PAASSEN

PEAK PERFORMANCE COACH
Voor ondernemers en ambitieuze professionals

Bel: +31(6)52345359
Mail: team@sannevanpaassen.nl

Vlierden

Je bent een beslissing verwijderd van nog meer topprestaties die je nodig hebt om nog relaxter met juist meer resultaat te ondernemen en te leven! 

Met nieuwe vrienden. Met een nieuwe strategie. Met meer energie en focus. 

Nog meer winnen, zonder te verliezen! In je business én leven! 

Als je zover bent gekomen, ben je volgens mij wel nieuwsgierig.

Laten we gewoon even bellen! 

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00