...

winactie gezonde noten kopen

 

Wauw, ik zit hier op een gave plek deze blog te typen! Echt genieten, als je overal kan zitten werken! Heerlijk, wat heb ik toch een mooi leven 😀 Vandaag ben ik naar Ameland gegaan samen met mijn vriend. Hij doet morgen mee aan het Nederlands Kampioenschap cross triatlon. Ik ga hem flink aanmoedigen en genieten van dit eiland. Nee, ik ga echt niet mee doen! Ondanks dat ik sinds kort ook zwem, lijkt mij dat niet verstandig. 12 km rennen, net voordat het cross seizoen begint. Is vragen om blessures! Maar een triatlon staat wel op mijn bucketlist. Hopelijk gaat dit volgend jaar gebeuren!

Oké, genoeg over vandaag gepraat, ik heb twee leuke dingen voor jullie!

Een super lekker recept en leuke winactie! 

 

winactie gezonde noten kopen

Winactie Gezonde Noten Kopen

Sinds dat ik suikervrij eet, ben ik steeds op zoek naar tussendoortjes die vrij zijn van geraffineerde suikers. Gedroogd fruit en noten zijn echt mijn favoriet! Tussendoor noten met rozijnen snoepen is zo lekker. Maar je kan ze ook verwerken in lekkere recepten! Als sporter zijnde is het belangrijk dat je tijdens het sporten voldoende energie binnenkrijgt. Bananen zijn ideaal voor, maar je kan ook gedroogd fruit dadels (mejoul dadels zijn het lekkerst), abrikozen of vijgen eten. Natuurlijk kan je ook zelf sportrepen maken van dit gedroogd fruit.

Kennen jullie Gezonde Noten Kopen al? 

Het leuke is dat ik in samenwerking met een echt sportpakket mag weggeven! Een pakket goed gevuld met dadels, cashewnoten, muesli en mangoreepjes. Een pakket waarmee jezelf echt goed kan verwennen!

  • Like de Facebook Pagina van Food is Good
  • Like de Facebook Pagina van Bioteaful
  • Laat hieronder in een reactie achter waarom jij graag wilt winnen (en laat ook een geldig e-mailadres achter!)
  • Ik zou het leuk vinden als je deze actie deelt met jouw vrienden en volgers 😉

Je kan mee doen met de actie tot vrijdag 19 september 17:00 uur.

Kun je niet zo lang wachten, dan heb ik nog een leuk nieuwtje, want speciaal voor de #30voeljefit challenge biedt de Gezonde Noten Kopen een korting van 5% op het assortiment aan! Deze korting geldt bij minimale besteding van €35,- en is tot 30 september 2014 geldig. Gebruik hiervoor de 30dagenvoeljefit. Ook als je niet gewonnen hebt, kun je dus nog met korting kennis maken met Gezonde Noten Kopen.

winactie gezonde noten kopen

 

En dan is het nu tijd voor het recept voor de chocolade balletjes! 

Gisteren plaatste ik al op instagram dat ik iets lekkers had gemaakt! Chocolade balletjes. Mmmm, ik kon er niet vanaf blijven. Ik heb ze nu gewoon thuis gelaten. Ik ken mezelf 😉

Ingrediënten chocolade balletjes

Ongeveer 10 balletjes

Bereidingswijze

Maal de cashewnoten fijn in de keukenmachine. Ontpit de dadels en voeg deze samen met de cacaopoeder en honing aan de cashewnoten toe. Maal alles fijn. Maak balletjes van het deeg. Ik gebruikte één eetlepel voor een balletje. Rol vervolgens de balletjes door de kokosrasp. En smullen maar!

Ik zal je vast voorbereiden: deze zijn zo lekker! 

Eat Bioteaful! X Sanne

 


 

De winactie is op dit moment gesloten. De winnaar heeft een mailtje ontvangen. 

WIL JIJ JE OOK BIOTEAFUL VOELEN? MELD JE AAN VOOR DE WEKELIJKSE TIPS VAN BIOTEAFUL  VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00