...

Let op: alleen voor winnaars!

Slechts 3% van Nederland neemt de regie en leeft vol energie hun eigen koers. doe jij mee? 

Atypische challenge – Gratis – Online – 17 t/m 19 november

Let op: alleen voor winnaars!

Slechts 3% van Nederland neemt de regie en leeft vol energie hun eigen koers. doe jij mee?

Atypsische challenge – Gratis – Live – Online – 17 t/m 19 november

Ben jij ondernemer of een ambitieuze professional die de lat hoog heeft liggen. Jij hebt grootse plannen en jij bent een echte winnaar!  Maar je hebt jezelf wel eens energieker gevoeld? Wil jij vol energie en met focus echt je eigen koers bepalen, zonder dat je jezelf voorbij loopt of opbrand en met voldoende rust  en zonder schuldgevoel? Wil jij naast dat je bedrijf succesvol is dat jij voldoende energie over houdt voor je gezin, partner en natuurlijk tijd voor jezelf – om te sporten. 

Dan is deze challenge voor jou!

Ik kan je uit ervaring vertellen dat wanneer je leven echt op basis van je eigen spelregels, dat het ondernemerschap en leven echt moeiteloos gaat! Het is fantastisch! De klanten stromen moeiteloos naar mij toe, omdat ik niet alleen hard werk! Maar ook gas terug durf te nemen, omdat ik weet dat het goed is voor mijn lijf, maar dat ik juist hierdoor nog makkelijker topprestaties lever! En ik werk echt op een manier die bij mij past. 

Het is alleen ook lastig. Het is een andere manier van ondernemen en je moet even leren hoe het werkt.

Ik hoor namelijk nog vaak van de winnaars waarmee ik werk dingen als:

  • Hoe zorg ik ervoor dat ik toch rust inplan en al mijn werk gedaan krijg?
  • En als ik dat dan ga doen – dat rusten – dan heb ik onrust in mijn hoofd, hoe kom ik hier vanaf? 
  • Ik weet wel wat ik moet veranderen, maar het lukt me niet. Hoe kan dat? 
  • Hoe ontdek ik wat echt past in mijn drukke leven?
  • Ik heb echt geen zin en tijd om groene sapjes te drinken of meer te gaan sporten. Hoe doe ik dat? 
  • Moet ik nu uren gaan mediteren of ander zweverig gedoe? -NOPE- 
  • Jij hebt makkelijk praten Sanne, 

De challenge vindt plaats van maandag 23 augustus t/m woensdag 25 augustus. Ik geef 3 dagen lang van 9:00-10:00 een online masterclass waarin ik je alles vertel over het bouwen van een succesvol online bedrijf.

Indien je er niet live bij kunt zijn, geen probleem. Je ontvangt elke dag een opname van de masterclass van die ochtend. Deze blijft 48 uur beschikbaar.

De vertaalslag van high performance naar peak performance

Op dit moment leven we in een bijzonder tijd. Alles gaat snel, je leeft misschien wel iets te veel op de automatische piloot, de verwachtingen liggen hoog en je merkt dat veel dingen energie kosten.  En onderschat niet de impact die Corona op ons heeft.

Je was jezelf al bewust dat een hoog energieniveau het verschil gaat maken, maar juist nu is het extra belangrijk.

Het is alleen makkelijker gezegd dan gedaan.

Persoonlijk geloof ik er echt in op het moment dat jij nog meer de regie pakt over jouw leven, over datgene wat jij echt wilt. Dat alles moeitelozer gaat! Jouw business stroomt dan als een malle, maar je geniet ook optimaal van jouw sociale leven. Maar alles begint met een hoog energieniveau. Dit is echt de basis voor succes! 

Misschien denk je nu wel: ‘al die voedingsadviezen of tips om meer te sporten, daar heb ik geen zin in!’. Ik weet dat jij al deze kennis hebt. We gaan op een andere manier met jouw energie aan de slag. 

Ik geloof erin dat je op een andere manier eenvoudig energie kan tanken. Daar gaan we tijdens de energieBOOST challenge mee aan de slag. Ik geloof erin dat jij nog meer impact gaat maken als jij echt nog meer gaat doen waar jij blij van wordt! 

Voel jij ook diep van binnen een vuurtje branden? En is er naast als die stemmetjes  ‘je moet ergens hard voor werken om iets te realiseren’ of ‘wie ben ik om andere keuzes te maken’ ook het stemmetje ‘ik ben het waard om de regie te nemen over mijn leven’ en ‘juist door mijn gevoel te volgen gaat het moeitelozer’. Dan ben je hier op de juiste plek.

Hoe jij vol energie echt je eigen koers gaat bepalen, zonder schuldgevoel aan je omgeving. Dat is datgene waar we mee aan de slag gaan tijdens de energieBOOST challenge.

PS. Ik werk alleen met winnaars, niet met mietjes. 

boek sanne van paassen

De voordelen voor jou

Omgaan met angstige gedachtes

Je hebt minder zorgelijke gedachtes en weet dat stemmetje in je hoofd te managen. 

Meer actie

Juist nu heb je tijd en energie om je dromen nu ook echt te realiseren.

Verbeter je gezondheid

Voel je fysiek fitter dan ooit! Heb weer het lichaam dat je vroeger had. 

Meer genieten

Doordat je jezelf energieker voelt, geniet je zelfs nu nog meer en ben je een leuker mens!

Vergroot je focus

Doe meer in minder tijd. Zo wordt het thuis werken effectiever en makkelijker! 

Meer energie

Je voelt je energieker dan ooit. Ondanks de hectiek van deze tijd.

Sanne

Sanne van Paassen (32jr) is oud-topsportster en traint, coacht en begeleidt inmiddels ondernemende mannen en sterke vrouwen op weg naar hun eigen top. Inmiddels is Sanne een veel gevraagd spreekster, begeleid topsporters en topondernemers in het leveren van hun topprestaties. Daarnaast word zij door defensie als mental coach ingezet en springt ze om haar eigen werkwijze te onderzoeken soms uit een vliegtuig(!).

Zij gelooft erin dat high performance onzin is. Je kan niet altijd op de top van je kunnen presteren. Als topsporter ging ze fysiek maar ook mentaal onderuit, waardoor ze 1,5 jaar moest revalideren. Ze kwam sterker terug dan ooit en ontwikkelde met deze inzichten de peak performance methode. 

Wil jij meer energie, echt topprestaties leveren, je weerstand verhogen, meer plezier in je dagelijkse leven beleven, je hoofd vullen met positieve gedachten, meer dankbaarheid voelen, je doorzettingsvermogen vergroten en betere resultaten in je privé en zakelijke leven behalen? Meld je aan voor de energieBOOST challenge

PS. Alleen voor winnaars. Ik werk niet met mietjes. 

Hoe zou het voor je zijn als jij door meer energie…

Z

je efficiënter thuis werkt in deze hectische tijd

Z

je de onzekerheid en angstige gedachtes af en toe kan parkeren

Z

als je weer een net zo fit lichaam hebt als vroeger

Z

je ondanks alles gezellig bent voor je gezin

Z

minder zorgelijke gedachtes hebt

Z

je straalt en jij hebt het gevoel dat alles vanzelf gaat

Z

jij gewoon een leuker mens voor je omgeving! 

Z

tjouw gezondheid verbetert

Z

meer rust, focus en helderheid ervaart

Voor iedereen die juist ook nu nog meer wilt winnen! Je gebruikt deze periode juist om sterker te worden! 

JA!? Wil jij dit ontdekken?

Meld je dan even aan voor de gratis energieBOOST checklist. 

Wat anderen over deze checklist zeggen:

De energieBOOST van Sanne heeft me geholpen om meer structuur aan te brengen in mijn leven. Ik plan nu elke avond mijn dagelijkse focustaken voor de volgende dag. Dit helpt mij om in het proces te blijven en te genieten van de groei.
Door met mijn headphone te luisteren naar binaural beats is mijn productiviteit ook nog eens enorm toegenomen.
Martijn Meeuwis

Jouw Persoonlijke Groei

Om jezelf keer op keer te overtreffen is bewustwording essentieel. De energieBOOST heeft me nog meer bewust gemaakt van mindset en hoe ik deze kan beïnvloeden. Het belangrijkste, hoe ik mijn energie makkelijk kan verhogen!  Doe gewoon mee 😉 

Veerle Goossens

Topsporter

“Sinds ik ondernemer ben, is het soms een uitdaging om met volle focus aan de bak te gaan. Met name in de ochtend is het moeilijk opstarten. De Energie BOOST challenge van Sanne zorgt ervoor dat je je aandacht (en tijd) echt aan de juiste dingen besteed. En het mooiste vind ik dat je met deze checklist niet alleen met werk bezig bent, maar ook aandacht besteed aan jezelf, je energie en andere mensen in je leven. Waardoor alles mooi in balans komt.”

Susanna Thakoeri

Stathe Vastgoed

Deze challenge helpt me juist nu om op lastige momenten toch scherp en gefocust te blijven en vast te houden aan goede routines. Een goede en praktische reminder om energiek gefocust en positief te blijven!

Otto Schapendonk

Cijferdokter voor ondernemers

Stop met scrollen dat leidt tot niets!
Het is tijd voor meer energie.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00