...

alpentour

Wat was Guatemala toch gaaf en wat heb ik genoten van mij roadtrip in Amerika. Maar wat kan ik genieten als ik weer een nieuw weggetje insla als ik met mijn fiets op pad ben. Gewoon in Nederland. Nog geen 30km van huis en dan ontdek ik weer zulke mooie weggetjes. Wat is Brabant toch mooi. Dat besef ik steeds maar weer. Tja, en wat is Nederland mooi!

Daarom een reden om dit onderdeel op mijn bucketlist af te gaan strepen en een Rondje Nederland te fietsen. Gewoon met mijn rugzak Nederland doorkruisen. Genieten op de fiets, dwalen over hopelijk hele mooie weggetjes. Wat lijkt mij dat gaaf! 

Ik heb jou hulp nodig!

Tja, ik ga dat gewoon even doen. Gewoon even een Rondje Nederland fietsen. Mmmm. Ik ben van plan niet te veel voorbereidingen te treffen en gewoon te gaan fietsen, maar wil wel ongeveer weten waar ik naar toe wil. Daarom wil ik aan jullie vragen om mij te helpen met het vinden van mooie plekjes.

Welke mooie plekjes van Nederland moet ik gezien hebben?

Kan jij mij helpen met het vinden van:

  • Leuke weggetjes
  • Mooie klimmetjes
  • Mooi natuurgebied
  • Leuke dorpjes
  • Een super leuke slaapplek, liefst Bed en Breakfast
  • Plekjes waar ik gewoon moet zijn geweest tijdens het Rondje Nederland

Laat mij Nederlands mooiste plekjes weten in de comments of via twitter of facebook. Al vast bedankt voor jou input! Door jullie hulp ga ik een hele gave Ronde van Nederland fietsen!

Ik heb nu al zin in mijn avontuur! 

Feel Bioteaful

WIL JIJ JE OOK BIOTEAFUL VOELEN? MELD JE AAN VOOR DE WEKELIJKSE TIPS VAN BIOTEAFUL 
VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00