Je weet niet hoeveel het voor mij betekent als je nu al het boek bestelt. Dit geeft zo veel plezier en vertrouwen tijdens het schrijfproces. Zo enorm waardevol! Het boek verschijnt voorjaar 2020.  Als supporter ontvang jij een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap!  Ontvang nu voor 24,99 euro mijn boek thuis op de mat inclusief het luisterboek en gratis verzending!

DOOR SANNE VAN PAASSEN

Wordt een winnaar!

Voel jij dat jij tot nog meer in staat bent dan dat jij zelf nu denkt? Ben jij nieuwsgierig hoe jij nog meer topprestaties neer kan zetten? Keer op keer? Zonder op te branden? Door jouw drive, passie en gedrevenheid kom je heel ver, maar door het lezen van dit boek ontdek jij hoe jij dit op de juiste manier inzet zodat jij binnen no-time je doelen realiseert! 

Grote kans dat jij door je drive en passie heel ver komt. Of misschien voel jij die drive en passie wel, maar durf jij niet in beweging te komen. In ons leven komen we allerlei obstakels tegen die ons weerhouden. Wat is de basis om die doelen te realiseren waar jij nu echt naar verlangt? Zie het als een berg. Je hebt een stevige basis nodig om uiteindelijk topprestaties neer te zetten. Jij levert in mijn ogen echt topprestaties als jij doet waar jij echt naar verlangt! In dit boek ontdek jij hoe jij jouw basis creëert om nog meer topprestaties neer te zetten!

Het leven, dat is pas topsport! Ontdek hoe jij in je leven niet alleen gaat demarreren, maar juist ook excelleren!

  • praktische tools waarmee jij meteen in actie kan komen.
  • voor meer energie, succes, focus en voldoening.
  • een must read voor jou als jij voelt dat je tot nog meer in staat bent dan dat jij nu laat zien!

JE WEET WEL HOE HET MOET, MAAR TOCH KOM JE NIET IN DIE ACTIE MODUS. NA HET LEZEN VAN DIT BOEK KOM JE VOL ENERGIE IN ACTIE EN REALISEER JE BINNEN NO-TIME JE DOELEN. ZO MOEILIJK IS HET NIET.

Na het lezen van dit boek…

Z

weet jij hoe jij nog meer kan winnen, zonder te verliezen. 

Z

weet jij hoe jij winstgevende routines creëert. 

Z

kom jij echt in de actiemodus, zodat jij vol energie binnen no-time je doelen realiseert. 

Z

 ontdekt jij hoe jij je passie en gedrevenheid op de juiste manier inzet zodat jij keer op keer wint. 

Z

ontdek jij wat voor jou de basis is tot nog meer succes! 

Z

weet jij hoe jij de beren op de weg overwint.   

Z

heb jij een Peak Performance Mindset zonder dat jij egoïstisch gevonden wordt. 

Z

beschik jij over een flinke dosis excitment en energie om keer op keer in die actiemodus te komen.

Jij voelt jezelf na het lezen van het boek enthousiast, energiek en wil meteen in actie komen! 

Voor slechts 24,99 euro ontvang jij het hardcover boek inclusief luisterboek (t.w.v. €20,-) en gratis verzending (in Nederland). 

 

 

De auteur

Sanne van Paassen (30) is ex-topsporter en Peak Performance Coach en is gespecialiseerd om ambitieuze mensen keer op keer te begeleiden in het leveren van topprestaties. Zowel in hun zakelijke carrière als in de sport. Tijdens haar sportcarrière dacht zij dat ze aan topsport deed. Het winnen van het wereldbekerklassement veldrijden in combinatie van het behalen van haar masterdiploma vond ze heel normaal. Maar juist toen zij stopte met haar sportcarrière en het “normale” leven in stapte, merkte zij dat het leven pas topsport is! 

In het boek worden winnende principes uit de wetenschap gecombineerd met de mindset van topsporters. Het is een boek waarmee jij direct vol energie in actie komt! Zodat jij op jouw manier nog meer topprestaties kan neerzetten.  

KLAAR VOOR METEEN ACTIE?

Kan jij wel een energieBOOST gebruiken? JA!? Dan heb ik een speciale bundel voor je! Ontvang nu ook de Mindset Bootcamp Masterclass. De masterclass voor direct meer energie. Een hoog energieniveau is echt de basis om nog meer te winnen! Op jouw manier. In mijn ogen win jij als jij echt datgene doet waar jij gelukkig van wordt. 

Ontvang nu bij de Mindset Bootcamp Masterclass van 49,- euro het boek gratis.


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

× Hoe kan ik je helpen?