het leven, dat is pas topsport!

Denk aan alle ballen die je in de lucht houdt. Hoe kan je zakelijk nog meer winnen, zonder privé te verliezen?
Hoe doe je dat zonder dat je jezelf voorbij loopt of opgebrand?

Ik heb goed nieuws voor jou.
Want ook jij beschikt over die topsport mentaliteit.
Die je net als een spier steeds traint en sterker kunt maken.
Maar dan is het wel belangrijk dat je die mentaliteit op de juiste manier en doelgericht inzet.

Hoe je dat doet? Dat ontdek je in mijn boek!

PS. Wil je meerdere boeken bestellen? Scroll even naar beneden. 

Check de boekentrailer

DOOR SANNE VAN PAASSEN

Word een winnaar!

Voel jij dat jij tot nog meer in staat bent dan dat jij zelf nu denkt? Ben jij nieuwsgierig hoe jij nog meer topprestaties neer kan zetten? Wil je nog meer zakelijk winnen, zonder privé te verliezen? Keer op keer? Zonder op te branden?

Door jouw drive, passie en gedrevenheid kom je heel ver, maar door het lezen van dit boek ontdek jij hoe jij dit op de juiste manier inzet zodat jij binnen no-time je doelen realiseert! 

Grote kans dat jij door je drive en passie heel ver komt. Of misschien voel jij die drive en passie wel, maar durf jij niet in beweging te komen. In ons leven komen we allerlei obstakels tegen die ons weerhouden. Maar hoe kom je van die handrem af en ga je jouw plafond doorbreken? 

Wat is de basis om die doelen te realiseren waar jij nu echt naar verlangt? Zie het als een berg. Je hebt een stevige basis nodig om uiteindelijk topprestaties neer te zetten. Jij levert in mijn ogen echt topprestaties als jij doet waar jij echt naar verlangt! In dit boek ontdek jij hoe jij jouw basis creëert om nog meer topprestaties neer te zetten!

Het leven, dat is pas topsport!

Ontdek hoe jij in je leven niet alleen gaat demarreren, maar juist ook excelleren!

  • praktische tools waarmee jij meteen in actie kan komen.
  • voor meer energie, succes, focus en voldoening.
  • een must read voor jou als jij voelt dat je tot nog meer in staat bent dan dat jij nu laat zien!

JE WEET WEL HOE HET MOET, MAAR TOCH KOM JE NIET IN DIE ACTIE MODUS. NA HET LEZEN VAN DIT BOEK KOM JE VOL ENERGIE IN ACTIE EN REALISEER JE BINNEN NO-TIME JE DOELEN. ZO MOEILIJK IS HET NIET.

Bestel nu voor november en ontvang alvast de Mindset Bootcamp Masterclass. De masterclass voor nog meer energie (t.w.v. €49,-).

Gewoon een cadeautje voor jou omdat ik blij bent dat jij het boek besteld! 

Met interviews van:

Z
Femke Heemskerk
Z
Thomas Dekker
Z
Sanne Voets
Z
Nicolien Sauerbreij
Z
Paul Herygers

Na het lezen van dit boek…

Z
weet jij hoe jij nog meer kan winnen, zonder te verliezen.
Z
weet jij hoe jij winstgevende routines creëert.
Z
kom jij echt in de actiemodus, zodat jij vol energie binnen no-time je doelen realiseert.
Z
ontdekt jij hoe jij je passie en gedrevenheid op de juiste manier inzet zodat jij keer op keer wint.
Z
ontdek jij wat voor jou de basis is tot nog meer succes!
Z
weet jij hoe jij de beren op de weg overwint.
Z
heb jij een Peak Performance Mindset zonder dat jij egoïstisch gevonden wordt.
Z
beschik jij over een flinke dosis excitement en energie om keer op keer in die actiemodus te komen.

Jij voelt jezelf na het lezen van het boek enthousiast, energiek en wil meteen in actie komen!

Voor slechts 20 euro met 4,99 euro aan verzendkosten ontvang jij het boek bij jou in de brievenbus.

 

bonus als je meerdere exemplaren bestelt

Kan je wel een energieBOOST gebruiken? Als je nu vijf boeken bestelt ontvang je de Mindset Bootcamp Masterclass en twee bidons t.w.v. €49,- cadeau. De mindset bootcamp masterclass is de masterclass voor meer energie. Om keer op keer je doelen te realiseren heb je een hoog energieniveau nodig. Daar help ik je bij.

Bestel nu vijf boeken voor 100,- euro en ontvang de Mindset Bootcamp Masterclass met twee bidons t.w.v. €49,- cadeau.

Wil je nog meer zakelijk winnen, zonder privé te verliezen? Wil je van je handrem afkomen en je patronen doorbreken zodat je nog moeitelozer topprestaties neerzet? Als je nu 25 boeken bestelt ontvang je een coaching on bike sessie t.w.v. €349,- cadeau. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging.

Bestel nu 25 boeken voor 500,- euro en ontvang de coaching on bike sessie met twee bidons t.w.v. €349,- cadeau.

Wil je jouw publiek letterlijk en figuurlijk in beweging brengen? Nieuwsgierig hoe je die topsport mentaliteit nog meer kan integreren in je bedrijf? Als je nu 100 boeken bestelt ontvang je een keynote over ‘het leven, dat is pas topsport’  t.w.v. €1500,- cadeau. De keynote kan aangevuld worden met een mountainbike clinic of een andere activiteit.

Bestel nu 100 boeken voor 2000,- euro en ontvang de keynote t.w.v. €1500,- excl btw cadeau.

Supporters van mijn boek:

Het boek van Sanne wordt een succes, want Sanne heeft als topsporter zelf ervaren hoe je het beste uit jezelf kunt halen. We kunnen het beste leren van mensen die iets hebben gedaan wat wij ook graag zouden doen. Kopieer of modeleer wat werkt, in plaats van het wiel opnieuw proberen uit te vinden. Wanneer je doet wat succesvolle mensen doen, dan volgt een voorspelbaar resultaat. Op deze manier bereik je makkelijker, sneller en met minder risico het gewenste resultaat.

Profiteer dus van de kennis die Sanne heeft opgedaan en graag met jou deelt.

Harm van Wijk

Eigenaar Beleggen.com

Sanne weet als geen ander wat er voor nodig is om je doel te bereiken, dromen waar te maken. Het beste bewijs zijn haar eigen successen. Ik kan niet wachten om het boek van Sanne te gaan lezen. haar inzichten, kennis en ervaringen brengen je in beweging, je kan niet meer stil blijven zitten. Ze brengt je met haar enthousiasme en passie in beweging, de beweging waarmee je echt het verschil gaat maken en echt het beste uit je hele leven gaat halen.

Als iemand weet dat het leven topsport is dan is Sanne het wel. Het samensmelten van haar eigen ervaringen als topsporter en het leven zijn een geweldige mix!

Claudia Vesters

Hormoon & Mind Expert

Ik kijk erg uit naar Sanne haar eerste boek! Want als haar inzichten en inspiratie opgeslagen worden in één overzichtelijk boek, gaat het een mooie handleiding zijn voor je persoonlijke ontwikkeling. Ik ben blij dat ik door je coaching al veel heb geleerd. Maar zo gaaf dat nu door je boek nog veel meer winnaars ontdekken hoe ze het verschil kunnen maken.
Veerle Goossens

Topsporter

Ik adviseer iedereen het boek van Sanne te kopen. Ze geeft je nieuwe inzichten, ondernemen is een vorm van topsport. Dat zijn pieken en dalen, Sanne weet daar alles van!
Dirk Bellemakers

Ex-topsporter en eigenaar Belisol

De auteur

Sanne van Paassen (30) is ex-topsporter en Peak Performance Coach en is gespecialiseerd om ambitieuze ondernemers keer op keer te begeleiden in het leveren van topprestaties. Zowel in hun zakelijke carrière als in de sport. Daarnaast begeleid ze een aantal topsporters om vol focus en energie topprestaties te leveren, is ze host van de Peak Performance Podcast en is ze commentator bij Eurosport. 

Tijdens haar sportcarrière dacht zij dat ze aan topsport deed. Het winnen van het wereldbekerklassement veldrijden in combinatie van het behalen van haar masterdiploma vond ze heel normaal. Maar juist toen zij stopte met haar sportcarrière en het “normale” leven in stapte, merkte zij dat het leven pas topsport is! Je leest het goed: ook jij doet aan topsport.

Ontdek hoe je nog moeitelozer alle ballen in de lucht houdt, maar toch wint op jouw manier.

In het boek worden winnende principes uit de wetenschap gecombineerd met de mindset van topsporters. Het is een boek waarmee jij direct vol energie in actie komt! Zodat jij op jouw manier nog meer topprestaties kan neerzetten.  

Pin It on Pinterest

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00