Je weet niet hoeveel het voor mij betekent als je nu al het boek bestelt. Dit geeft zo veel plezier en vertrouwen tijdens het schrijfproces. Zo enorm waardevol! Het boek verschijnt voorjaar 2020.  Als supporter ontvang jij een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap!  Ontvang nu voor 24,99 euro mijn boek thuis op de mat inclusief de verzending!

DOOR SANNE VAN PAASSEN

Word een winnaar!

Voel jij dat jij tot nog meer in staat bent dan dat jij zelf nu denkt? Ben jij nieuwsgierig hoe jij nog meer topprestaties neer kan zetten? Keer op keer? Zonder op te branden? Door jouw drive, passie en gedrevenheid kom je heel ver, maar door het lezen van dit boek ontdek jij hoe jij dit op de juiste manier inzet zodat jij binnen no-time je doelen realiseert! 

Grote kans dat jij door je drive en passie heel ver komt. Of misschien voel jij die drive en passie wel, maar durf jij niet in beweging te komen. In ons leven komen we allerlei obstakels tegen die ons weerhouden. Wat is de basis om die doelen te realiseren waar jij nu echt naar verlangt? Zie het als een berg. Je hebt een stevige basis nodig om uiteindelijk topprestaties neer te zetten. Jij levert in mijn ogen echt topprestaties als jij doet waar jij echt naar verlangt! In dit boek ontdek jij hoe jij jouw basis creëert om nog meer topprestaties neer te zetten!

Het leven, dat is pas topsport! Ontdek hoe jij in je leven niet alleen gaat demarreren, maar juist ook excelleren!

  • praktische tools waarmee jij meteen in actie kan komen.
  • voor meer energie, succes, focus en voldoening.
  • een must read voor jou als jij voelt dat je tot nog meer in staat bent dan dat jij nu laat zien!

JE WEET WEL HOE HET MOET, MAAR TOCH KOM JE NIET IN DIE ACTIE MODUS. NA HET LEZEN VAN DIT BOEK KOM JE VOL ENERGIE IN ACTIE EN REALISEER JE BINNEN NO-TIME JE DOELEN. ZO MOEILIJK IS HET NIET.

Bestel nu voor november en ontvang alvast de Mindset Bootcamp Masterclass. De masterclass voor nog meer energie (t.w.v. €49,-).

Gewoon een cadeautje voor jou omdat ik blij bent dat jij het boek besteld! 

Na het lezen van dit boek…

Z

weet jij hoe jij nog meer kan winnen, zonder te verliezen. 

Z

weet jij hoe jij winstgevende routines creëert. 

Z

kom jij echt in de actiemodus, zodat jij vol energie binnen no-time je doelen realiseert. 

Z

 ontdekt jij hoe jij je passie en gedrevenheid op de juiste manier inzet zodat jij keer op keer wint. 

Z

ontdek jij wat voor jou de basis is tot nog meer succes! 

Z

weet jij hoe jij de beren op de weg overwint.   

Z

heb jij een Peak Performance Mindset zonder dat jij egoïstisch gevonden wordt. 

Z

beschik jij over een flinke dosis excitement en energie om keer op keer in die actiemodus te komen.

Jij voelt jezelf na het lezen van het boek enthousiast, energiek en wil meteen in actie komen!

Voor slechts 24,99 euro ontvang jij het boek met gratis verzending (in Nederland).

 

Supporters van mijn boek: 

Het boek van Sanne wordt een succes, want Sanne heeft als topsporter zelf ervaren hoe je het beste uit jezelf kunt halen. We kunnen het beste leren van mensen die iets hebben gedaan wat wij ook graag zouden doen. Kopieer of modeleer wat werkt, in plaats van het wiel opnieuw proberen uit te vinden. Wanneer je doet wat succesvolle mensen doen, dan volgt een voorspelbaar resultaat. Op deze manier bereik je makkelijker, sneller en met minder risico het gewenste resultaat.

Profiteer dus van de kennis die Sanne heeft opgedaan en graag met jou deelt.

Harm van Wijk

Eigenaar Beleggen.com

Sanne weet als geen ander wat er voor nodig is om je doel te bereiken, dromen waar te maken. Het beste bewijs zijn haar eigen successen. Ik kan niet wachten om het boek van Sanne te gaan lezen. haar inzichten, kennis en ervaringen brengen je in beweging, je kan niet meer stil blijven zitten. Ze brengt je met haar enthousiasme en passie in beweging, de beweging waarmee je echt het verschil gaat maken en echt het beste uit je hele leven gaat halen.

Als iemand weet dat het leven topsport is dan is Sanne het wel. Het samensmelten van haar eigen ervaringen als topsporter en het leven zijn een geweldige mix! 

Claudia Vesters

Hormoon & Mind Expert

Ik kijk erg uit naar Sanne haar eerste boek! Want als haar inzichten en inspiratie opgeslagen worden in één overzichtelijk boek, gaat het een mooie handleiding zijn voor je persoonlijke ontwikkeling. Ik ben blij dat ik door je coaching al veel heb geleerd. Maar zo gaaf dat nu door je boek nog veel meer winnaars ontdekken hoe ze het verschil kunnen maken.

Veerle Goossens

Topsporter

Ik adviseer iedereen het boek van Sanne te kopen. Ze geeft je nieuwe inzichten, ondernemen is een vorm van topsport. Dat zijn pieken en dalen, Sanne weet daar alles van!

Dirk Bellemakers

Ex-topsporter en eigenaar Belisol

 

De auteur

Sanne van Paassen (30) is ex-topsporter en Peak Performance Coach en is gespecialiseerd om ambitieuze mensen keer op keer te begeleiden in het leveren van topprestaties. Zowel in hun zakelijke carrière als in de sport. Tijdens haar sportcarrière dacht zij dat ze aan topsport deed. Het winnen van het wereldbekerklassement veldrijden in combinatie van het behalen van haar masterdiploma vond ze heel normaal. Maar juist toen zij stopte met haar sportcarrière en het “normale” leven in stapte, merkte zij dat het leven pas topsport is! 

In het boek worden winnende principes uit de wetenschap gecombineerd met de mindset van topsporters. Het is een boek waarmee jij direct vol energie in actie komt! Zodat jij op jouw manier nog meer topprestaties kan neerzetten.  

KLAAR VOOR METEEN ACTIE?

Wil jij ontdekken hoe jij de makkelijkste sportieve winst kan boeken? Hard trainen kunnen we allemaal, maar de makkelijkste sportieve winst boeken we mentaal. 

Of je nu een hobby sporter bent die nog meer wil genieten of als jij wedstrijdsporter bent hoe jij nog meer je eigen records kan verbreken. Dan is de mental fitness bootcamp echt iets voor jou. Een maandlang online training. 

Daarom voor nu een speciaal cadeau voor jou.  Nu bij de Mental Fitness Bootcamp van 49,- euro ontvang jij het boek gratis.

Pin It on Pinterest

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00