Beste core-stability oefeningen

Wil jij aan de slag gaan met core stability? Of ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Ik geef je vandaag de de core-stability oefeningen om mee aan de slag te gaan. Deze oefeningen zijn een goede aanvulling op jouw wintertraining en zorgen ervoor dat jouw romp nog sterker wordt, zodat er nog meer kracht op jouw pedalen terecht komt.

Nieuwsgierig? Check dit filmpje over core-stability oefeningen voor wielrenners!

Core-stability oefeningen voor wielrenners

Wil je na het zien van deze video aan de slag met meer oefeningen? Ga naar deze core stability oefeningen voor wielrenners. Naast trainen is het als sporter ook belangrijk dat je goed rust!  Rusten is ook trainen, check dat in deze podcast of ga deze yoga oefeningen voor wielrenners doen. Daarnaast heb ik ook een interessante podcast opgenomen met mijn trainster Wilma Franken over hoe jij sportief gezien je doelen realiseert in combinatie met je werk. 

Tijdens mijn sportcarrière heb ik veel baat gehad bij het doen van corestability oefeningen. Hierdoor werd mijn rug sterker, waardoor ik meer en langere trainingen aan kan. Daarnaast had ik minder blessures en zat ik stabieler op de fiets. Echt een aanrader om deze oefeningen te toevoegen aan je trainingen.

Wil jij nog meer vol energie en vanuit ontspanning je doelen realiseren? Download dan mijn gratis werkboek om meteen in actie te komen!

Wil je meer van mijn inspirerende oefeningen zien? Volg mijn Facebookpagina & Instagram of luister mijn podcast! 

 

Sportieve groet, Sanne

De beste core-stability oefeningen

 

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen?