...

Beste core-stability oefeningen

Wil jij aan de slag gaan met core stability? Of ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Ik geef je vandaag de de core-stability oefeningen om mee aan de slag te gaan. Deze oefeningen zijn een goede aanvulling op jouw wintertraining en zorgen ervoor dat jouw romp nog sterker wordt, zodat er nog meer kracht op jouw pedalen terecht komt.

Nieuwsgierig? Check dit filmpje over core-stability oefeningen voor wielrenners!

Core-stability oefeningen voor wielrenners

Wil je na het zien van deze video aan de slag met meer oefeningen? Ga naar deze core stability oefeningen voor wielrenners. Naast trainen is het als sporter ook belangrijk dat je goed rust!  Rusten is ook trainen, check dat in deze podcast of ga deze yoga oefeningen voor wielrenners doen. Daarnaast heb ik ook een interessante podcast opgenomen met mijn trainster Wilma Franken over hoe jij sportief gezien je doelen realiseert in combinatie met je werk. 

Tijdens mijn sportcarrière heb ik veel baat gehad bij het doen van corestability oefeningen. Hierdoor werd mijn rug sterker, waardoor ik meer en langere trainingen aan kan. Daarnaast had ik minder blessures en zat ik stabieler op de fiets. Echt een aanrader om deze oefeningen te toevoegen aan je trainingen.

Wil jij nog meer vol energie en vanuit ontspanning je doelen realiseren? Download dan mijn gratis werkboek om meteen in actie te komen!

Wil je meer van mijn inspirerende oefeningen zien? Volg mijn Facebookpagina & Instagram of luister mijn podcast! 

 

Sportieve groet, Sanne

De beste core-stability oefeningen

 

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00