Bedrijf Begeleiding

Voor winnaars

Als jij voelt dat jij tot nog meer in staat bent.
Exclusieve 1 op 1 Coaching
Voor zakelijke en persoonlijke groei.
Meer energie, succes en geluk.

 

Voor winnaars.

Als jij voelt dat jij tot nog meer in staat bent.
Exclusieve 1 op 1 Coaching
Voor zakelijke en persoonlijke groei.
Meer energie, succes en voldoening.

 

Mental Coach

Verhoog je
energieniveau

Spreker

Voor presentaties
en workshops

1 op 1 coaching

ondernemers
professionals

Podcast

Tips voor
Peak Performance

MENTAL COACH

Verhoog je energieniveau

SPREKER

Voor presentaties en workshops

1 OP 1 COACHING

Ondernemers Professionals

PODCAST

Tips voor Peak Performance

WORD IEDERE OCHTEND VOL ENERGIE WAKKER EN GA DATGENE DOEN WAT JIJ HET ALLERLIEFSTE DOET! DOE MAAR BIJZONDER. JIJ MAG NOG MEER WINNEN OP JOUW MANIER.

KOM LANGS IN VLIERDEN! IK HELP JE MET NOG MEER ENERGIE, FOCUS EN RUST! ZODAT JIJ VANUIT PLEZIER NOG MEER TOPPRESTATIES GAAT NEERZETTEN.

“ANTWOORDEN VIND JE IN BEWEGING! DAAROM VINDEN AL MIJN COACH SESSIES IN DE BUITENLUCHT PLAATS. OP DE FIETS OF WANDELEND.”

WIL JIJ SAMEN MET MIJ IN BEWEGING KOMEN? – MENTAL COACH SANNE VAN PAASSEN

To your next level

Je hebt het gevoel dat je heel de wereld aan kan, maar toch lukt dit niet alleen. Jij wilt zowel zakelijk succesvol zijn, als sportief fit mét een leuk sociaal leven. Omdat je de lat voor jezelf hoog legt (misschien wel té hoog), merk je dat je niet altijd lekker in je vel zit. Kort af, chagrijnig, moe, energieloos, leeg, op. Misschien heb jij ook wel vage klachten die onverklaarbaar zijn. Je wilt het graag zelf oplossen, maar diep van binnen weet jij dat jij hulp kan gebruiken.

En als je zo door blijft lopen. Tja, wat gebeurt er dan? Waarschijnlijk weet je dat maar al te goed.  En één ding is zeker, op deze manier ga jij nooit jouw doelen behalen! En juist jij voelt dat jij tot nog meer in staat bent, dan dat jij nu laat zien! Het is tijd dat jij jezelf serieus neemt en in beweging komt!  Hierbij kan ik jou helpen met mijn coaching.

Ook voor mij is dit heel herkenbaar. Tijdens mijn topsport carrière fietste ik ook door mijn universitaire studie heen. Ik behaalde mijn master diploma en won tegelijkertijd het wereldbekerklassement veldrijden. Ik had het gevoel dat ik alles aankon. Ik wilde nog meer presteren, nóg meer winnen. Het was nooit genoeg! Tot het moment dat ik geblesseerd raakte, één van de heftigste periodes uit mijn leven. Maar gelukkig kwam ik daar bovenop en nu ben ik er klaar voor om jou te helpen!

Als Mental Coach voor ondernemers en professionals begeleid ik je graag verder. Ben jij klaar voor "your next level"?

Sanne van Paassen

Reacties van mijn klanten

Ik ben zeer tevreden over Sanne. Zij haalt mij uit het oude patroon en brengt mij rust. Ze is een TOPcoach!

Berry van den Bosch

Ondernemer

Sanne is en blijft een topper, eerst als topsporter en nu als mentaal coach. Zij helpt mensen echt een stap verder door meer energie!

Denny van Arkel

Ondernemer

De vragen lieten mij in de spiegel kijken en waren ook confronterend. Dat was juist wat ik nodig had en waardoor ik echt in beweging kwam, in mijn werk maar ook in dagelijks leven! Zo waardevol. Enorme aanrader!

Johan Vermij

Accountant

 

Samengewerkt met:

 

Wil jij vandaag nog de eerste stap zetten voor een nog energieker en succesvoller leven? 

+ GRATIS werkboek voor meer inzicht, inspiratie en actie!

Neem vandaag contact met me op

Omdat je niet alleen wilt demarreren, maar ook wilt excelleren.
En omdat jij snelle en duurzame resultaten wilt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SANNE VAN PAASSEN

PEAK PERFORMANCE COACH
Voor ondernemers en ambitieuze professionals

Bel: +31(6)52345359
Mail: sanne@sannevanpaassen.nl

Vlierden

COACHING VOOR ONDERNEMERS

Geloof jij ook dat persoonlijke en zakelijk groei hand in hand gaan? Voel jij dat jij tot nog meer in staat bent dan dat jij nu laat zien? Wil jij financieel nog succesvoller worden, zonder dat jij er privé op achteruit gaat? Wil jij genoeg tijd overhouden om te sporten, voor je familie en wil jij zonder schuldgevoel op vakantie?

VOOR AMBITIEUZE PROFESSIONALS

Wil jij vol energie en vanuit ontspanning topprestaties neerzetten? In je werk, sport in combinatie met een fijn sociaal leven? Ben jij opzoek naar die balans en voel jij dat je tot nog meer in staat bent dan dat jij zelf nu denkt? 

MENTALE TRAINING VOOR SPORTERS

Wil jij je persoonlijke records verbreken? Winnen van jezelf of van je concurrentie? Wil jij eindelijk dat stemmetje in je hoofd de baas tijdens het sporten? Dan is de Mental Fitness Bootcamp wellicht iets voor jou. Een maand lang online training speciaal voor sporters. 

SPREKER

Zou jij het leuk vinden dat tijdens je event het publiek letterlijk en figuurlijk in beweging wordt gebracht? Sanne spreekt graag over “het leven is topsport”, winnen zonder te verliezen of klimmen door te dalen.

Je weet niet hoeveel het voor mij betekent als je nu al het boek bestelt. Dit geeft zo veel plezier en vertrouwen tijdens het schrijfproces. Zo enorm waardevol! Het boek verschijnt voorjaar 2020.  Als supporter ontvang jij een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap!  Ontvang nu voor 24,99 euro mijn boek thuis op de mat inclusief het luisterboek en gratis verzending!

DOOR SANNE VAN PAASSEN

Wordt een winnaar!

Voel jij dat jij tot nog meer in staat bent dan dat jij zelf nu denkt? Ben jij nieuwsgierig hoe jij nog meer topprestaties neer kan zetten? Keer op keer? Zonder op te branden? Door jouw drive, passie en gedrevenheid kom je heel ver, maar door het lezen van dit boek ontdek jij hoe jij dit op de juiste manier inzet zodat jij binnen no-time je doelen realiseert! 

Grote kans dat jij door je drive en passie heel ver komt. Of misschien voel jij die drive en passie wel, maar durf jij niet in beweging te komen. In ons leven komen we allerlei obstakels tegen die ons weerhouden. Wat is de basis om die doelen te realiseren waar jij nu echt naar verlangt? Zie het als een berg. Je hebt een stevige basis nodig om uiteindelijk topprestaties neer te zetten. Jij levert in mijn ogen echt topprestaties als jij doet waar jij echt naar verlangt! In dit boek ontdek jij hoe jij jouw basis creëert om nog meer topprestaties neer te zetten!

Het leven, dat is pas topsport! Ontdek hoe jij in je leven niet alleen gaat demarreren, maar juist ook excelleren!

  • praktische tools waarmee jij meteen in actie kan komen.
  • voor meer energie, succes, focus en voldoening.
  • een must read voor jou als jij voelt dat je tot nog meer in staat bent dan dat jij nu laat zien!

JE WEET WEL HOE HET MOET, MAAR TOCH KOM JE NIET IN DIE ACTIE MODUS. NA HET LEZEN VAN DIT BOEK KOM JE VOL ENERGIE IN ACTIE EN REALISEER JE BINNEN NO-TIME JE DOELEN. ZO MOEILIJK IS HET NIET.

Mijn podcast luisteren? Beluister ze hieronder.

In de Peak Performance Podcast interview ik inspirerende gasten zodat jij nog meer vol energie topprestaties kan leveren! Op jouw manier.

Tibor Olgers

Tibor Olgers

Maar slechts 1% van de mensen is gezond, doen werk wat ze leuk vinden, hebben een positief saldo op hun bankrekening en zijn echt gelukkig. Maar wat doen deze mensen anders dan alle anderen? Zij zijn anders in hun denken en gedrag, wat maakt dat zij duurzaam...

Lees meer

Stop met scrollen, dat leidt tot niets! Kom in beweging!

 

Bedrijf Begeleiding


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00