...

Daar is ze weer, met haar routines. Ja, ik weet het… maar naast de wekelijkse routine en de ochtendroutine is ook je avondroutine erg belangrijk. En als jij routines nog niet doelbewust inzet om jouw prestaties te verbeteren, is het hoog tijd dat jij je hier bewust van wordt. Ik wil dat jij keer op keer kan gaan winnen. Het goed afsluiten van jouw dag hoort daar ook bij.

Avondroutine

Naast een goede ochtendroutine is een goede avondroutine ook erg waardevol. ‘s Nachts herstel je en tank je bij. Blijf je op je telefoonscherm kijken tot je in slaap valt of neem je juist de tijd om terug te schakelen? Als peak performer wil je er natuurlijk alles aan doen om in zo min mogelijk tijd maximaal te herstellen. Een rustige avondroutine kan daarbij helpen. Lees een boek in bed, klets met je geliefde, schrijf op waar je dankbaar voor bent of rommel even in huis om de volgende dag voor te bereiden. Doe in ieder geval iets waardoor je niet te veel prikkels binnen krijgt.

avondroutine

Schakel naar een andere hersenfrequentie

Laatst schreef ik al een paar artikelen over hoe hersengolven werken, en hoe jij de regie kan nemen over je hersenactiviteit. Als jij voelt dat je beter zou kunnen slapen of rusten dan is het een goed idee om in de avond bewust over te schakelen naar een andere frequentie. Je zal merken dat je veel beter in slaap valt en uitgeruster wakker wordt.

Je avondroutine is een goede manier om jezelf te trainen in bewust overschakelen naar een andere frequentie. Als je dit onder de knie krijgt, kun je dit ook overdag steeds makkelijker toepassen.

Welke routines zet jij in om keer op keer te presteren?

Lees meer: In mijn boek ‘het leven, dat is past topsport’ deel ik nog meer praktische tips hoe jij op jouw manier nog meer zakelijk kan winnen, zonder privé te verliezen. Download hier gratis het eerste hoofdstuk van het boek en luisterboek of bestel hier meteen het boek!

Ben jij niet van het lezen? Maar wil je meteen echt in actie komen? Laten we dan bellen en plan een gratis kennismakingscall.

Laten we bellen!

Wij kunnen je helpen door:

Latest posts by Sanne van Paassen (see all)

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00