...

Jezelf energiek voelen is echt de basis tot succes. Niet alleen in je werk, maar ook om een leuk en gezellig mens te zijn in het je privéleven en juist ook om je sportieve doelen te realiseren.

Ik kom vaak mensen tegen die aan het finetunen zijn in het realiseren van resultaat, maar vergeten wat de basis is tot echt succes! Genoeg energie dus 😉 Hieronder vertel geef ik je tips voor een energieBOOST!

Vaak vergeten wij iets, namelijk om goed voor onszelf te zorgen! Vaak blijven we maar doorgaan! Dit heeft voor mij echt het verschil gemaakt. Lange tijd bleef ik mezelf maar opbranden. Doorgaan tot het echt niet meer kon.

Vooral mijn vriend merkte dit goed. Zo stom dat de mensen die het meest geliefd zijn, hier het meest last van hebben. Lees hier alles over relatietips.

Doordat ik vaak alleen maar bezig was met het realiseren van resultaat,  was ik prikkelbaar, vermoeid en ik had vage klachten. Maar deze tips hebben mij enorm geholpen. Weer terug naar de basis!

“HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT!”

Ja, ook jij doet aan topsport! Ik dacht dat ik tijdens mijn sportcarrière aan topsport deed, maar ervaar nu dat het in het dagelijks leven nog meer topsport is, gezien de vele ballen die we omhoog mogen houden. Neem daarom geen genoegen met minder. Zet jezelf op nummer 1 en neem jezelf echt serieus.

5 tips voor een energieboost

Vandaag wil ik je vijf tips geven voor een energieBOOST.  We gaan de slag met eenvoudige stappen die direct je energieniveau gaan verhogen. Dit zijn de vijf pijlers: voeding, slaap, bewegen, mindset en fun!

1. Voeding

Als eerste wat ik mee wil geven: ik ben geen diëtist, maar ben wel echt een ervaringsdeskundige (heb zelfs een opleiding tot natuurvoedingsadviseur gedaan omdat ik dit zo interessant vind!). De juiste voeding zorgt voor brandstof van goede kwaliteit voor je lichaam.

Basis voor een gezonde voeding:
• Drink voldoende water gedurende de dag
• Matig met koffie
• Eet zo puur mogelijk (vermijd pakjes en zakjes, suiker en bewerkte voeding)
• Eet zo veel mogelijk groente en fruit (ook als tussendoortjes)

Ik geloof er echt in dat jij zelf weet wat gezonde voeding is! Ga eens voor jezelf na; hoe kan jij gezonder eten? Misschien mag je vaker zelf je lunch voorbereiden of mag je het avondeten vaker al klaarzetten.

energieboost tips slaap2. Slaap.

Het klinkt heel logisch, maar ik zie dat veel mensen hier zichzelf te kort aan doen! Voldoende slaap is de basis tot een hoog energieniveau! Zorg voor minimaal 7 uur slaap. Gebruik vanaf 8 uur ‘s avonds geen schermen. Ja, inderdaad; weg met die telefoon, laptop of televisie. Maar pak juist een boek, connect met je partner of ga een rondje wandelen. Ga voor een gezonde avondroutine zorgen zodat jij op een fijne manier gaat slapen.

>>>Wil jij echt nog beter slapen! Dan kan ik je deze cursus aanraden! Enorm waardevol <<<

3. Op de juiste manier bewegen.

Bewegen zorgt ook figuurlijke beweging! Dit zorgt ervoor dat jij ook echt in actie komt.
Daarnaast zorgt sporten er sowieso voor dat je een stofje in je hersenen aanmaakt waardoor jij jezelf gelukkiger gaat voelen. Zelf heb ik ervaren dat je juiste manier van bewegen echt voor een energieboost zorgt. Echter kan te veel bewegen, vooral als je onder spanning staat tijdens je werk, ook voor uitputting zorgen.

Mijn trainster vertelt hier meer over hoe je op de juiste manier kan sporten in combinatie met een baan.

Praktische tips om meer te wegen:

 • werk staand
 • maak een lunch wandeling, of nog beter start de dag met een wandeling
 • beweeg iedere dag 30 minuten
 • fiets naar je werk
 • sport 3x in de week
 • doe de vogel-kijk training
 • sport ook rustig! Maximaal 1x in de week intensief.

meer energie door te bewegen4. Mindset.

Jouw mindset bepaald echt de mate van jouw succes! Jij bent je enige beperking. Ik heb lange tijd niet in mezelf geloofd, maar juist door in mezelf te gaan geloven ben ik enorme stappen gaan zetten. Zorg voor positieve mensen om je heen. Een mooie start met een positieve mindset is om je dankbaarheid op te schrijven!

Start iedere dag met het opschrijven van je dankbaarheid. 

Geloof me. Ook jij bent tot nog meer in staat dan dat jij zelf nu denkt.

Praktische tips voor een positieve mindset:

 • focus op de mogelijkheden i.p.v. wat niet kan
 • focus je zelf op wat jij wilt i.p.v. wat jij moet
 • doe wat jij leuk vindt
 • vraag jezelf af hoe jij het verschil kan maken
 • zet een intentie van de dag
 • visualiseer in de ochtend hoe jouw droomdag eruit ziet
 • zie kansen
 • maak plezier
 • omring jezelf door positieve mensen
 • nee zeggen tegen een ander, betekent ja zeggen tegen jezelf.

5. FUN!

Follow the FUN. Dat is het belangrijkste in het verhogen van je energieniveau. Ik wil jou vragen om echt datgene te gaan doen waarvan jij een lach op je gezicht krijgt.

Graag wil ik je de komende week vragen om iedere dag minimaal 1 uur datgene te doen waar jij echt zin in hebt! Wat zou dit voor jou energieniveau betekenen als jij dit gaat doen? Dat jij iedere dag iets gaat doen wat jij zo leuk vindt?

Direct energie door deze masterclass

Nu heb ik je vijf tips gegeven waarmee jij nu in actie kunt komen voor direct meer energie! Een hoog energieniveau is echt de basis tot succes. Door meer energie ben jij een leuker mens, heb jij meer zelfvertrouwen en realiseer jij sneller je doelen!

Omdat ik weet hoe belangrijk een hoog energieniveau is heb ik speciaal voor jou deze masterclass voor direct meer energie ontwikkeld waarmee jij je energieniveau kan verhogen.

Wil jij graag je energie snel met drie stappen laten stijgen? Dan is deze masterclass echt iets voor jou!

>>> JA, ik wil meer energie! <<<

Ik gun jou dat jij nog sneller en moeitelozer je dromen gaat realiseren. Daar help ik je graag bij. Kom in beweging en download deze masterclass.

Fijne dag,

Met sportieve groet, Sanne van Paassen

Pin voor later

energieboost snel meer energier

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00