“Een klein meisje, met een grote glimlach.” Dat is hoe Angeliek Nelissen haarzelf omschrijft op haar website. Angeliek is echt een ondernemende dame. In de afgelopen vijftien jaar heeft Angeliek drie succesvolle bedrijven opgezet, namelijk Zomerzoen, KusTerug en De Ondernemende Vrouw. Angeliek is een dame vol passie, doorzettingsvermogen en met een enorme drive. Hierdoor heeft zij met haar bedrijven veel succes weten te realiseren. Lees hieronder meer over Interview Angeliek Nelissen.

Interview Angeliek Nelissen

In dit interview komt naar voren dat het enorm belangrijk is dat je goed voor je lichaam moet zorgen. Angeliek heeft diabetes en weet als geen ander dat een goede gezondheid de basis is om met je bedrijf topprestaties neer te zetten. Echter dit is voor haar niet altijd vanzelfsprekend. Ondanks dit heeft ze een enorm sterke mindset, zorgt zij goed voor haarzelf en wist ze haar bedrijven uit te bouwen tot succesvolle bedrijven. Hoe heeft ze dat gedaan? Luister dan vooral naar dit mooie interview!

Dit podcast interview gaat over hoe Angeliek drie bedrijven heeft weten op te bouwen, welke tegenslagen zij heeft meegemaakt en hoe zij dit combineert met alles behalve een optimale gezondheid en het moeder zijn van twee kinderen.

“Als ondernemer heb je twee dingen nodig: lef en de wil om knetterhard te werken.” – Angeliek Nelissen

De meest belangrijke inzichten van dit interview zijn:

  • dat goed voor je lichaam zorgen echt essentieel is om te scoren met je business.
  • dat drive en doorzettingsvermogen de basis zijn om te winnen met je bedrijf.
  • hoe je met tegenslagen omgaat in je business en deze weer snel kan omzetten.
  • hoe scoort je bedrijf op social media.
  • balans tussen gezondheid, je bedrijf en kids.

Meer over Angeliek Nelissen

Luister hier

Andere topics besproken in de podcast: 

 

 

Join the club!

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast!

 

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen
Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen?