In deze podcast interview ik Sjanett de Geus. Vice president van Twelve Waves, co-founder Love Fit Food, podcast host van de Transformatie Academie Podcast, kettlebel addicted, lifehacker, maar vooral een positieve dame die écht haar eigen pad volgt. Ze is succesvol onderneemster en wist daarnaast ook nog mooie prijzen te winnen op EK’s en WK’s kettlebel. Luister hier het interview met Sjanett de Geus.

Na het behalen van haar master diploma ging zij vol voor haar PHD traject. Tijdens dit traject merkte ze dat dit totaal niet bij haar paste. Het ging niet goed met haarzelf, waardoor zij radicale keuzes maakte.

Luister hier al mijn andere podcasts

In deze podcast met Sjanett de Geus leer je:

– waarom je eigen pad volgen zo belangrijk is.
– hoe je op latere leeftijd nog aan topsport kan doen.
– wat voor impact je opvoeding heeft op je huidige patronen.
– hoe je een onderneming succesvol opbouwt.
– waarom focus zo belangrijk is in het ondernemerschap.

Meer over Sjanett de Geus

Luister hier

 

Andere topics besproken in de podcast: 

 

 

Join the club!

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast!

 

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen
Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen?