Een jonge ondernemer, aanstormend talent en fijne gesprekspartner. Dat is Marco Brienissen, eigenaar van Base Lifestyle waar alles draait om het optimaliseren van kwaliteit van leven. Op jonge leeftijd is Marco gaan wielrennen, maar merkte dat dit niet helemaal bij hem paste. Wel het fietsen, maar de resultaten bleven achter. Vervolgens is hij een opleiding gaan doen en op dit moment is hij bijna klaar en heeft hij zijn eigen sportschool die zeer succesvol is. Niet zomaar een sportschool, maar een sportschool met een mooie visie die waarin het verbeteren van de kwaliteit van het leven van zijn klanten centraal staat. Luister meer om meer te weten over krachttraining voor wielrenners.

Interview over kracht training voor wielrenners

Marco heeft zichzelf gespecialiseerd hoe bij duursporters (en in het specifiek wielrenners) kan ondersteunen met krachttraining. In de podcast komt duidelijk naar voren dat ook stretchen en het voorkomen van blessures een belangrijke reden is voor krachttraining. Hij heeft daarom een video gemaakt om jou hiermee op weg te helpen!

Check deze video zodat rugklachten worden voorkomen.

In deze podcast neemt Marco ons mee hoe zijn bedrijf tot stand is gekomen, wat zijn visie is op krachttraining voor wielrenners en hoe jij deze tips en tricks in je trainingen kan integreren.

Een podcast over het optimaliseren van je training met krachttraining, het bouwen business en hoe je het beste kan sporten onder stress.

In deze podcast ga je leren:

  • waarom krachttraining zo belangrijk is
  • waarom periodiseren in krachttraining essentieel is
  • hoe je krachttraining als hersteltraining kan gebruiken
  • welke training je het beste kan doen na een drukke dag
  • dat ademhalingsoefeningen belangrijk zijn tijdens het sporten
  • dat dingen doen die je echt leuk vindt, voor meer energie en geluk zorgen

Meer over Marco Brienissen

Luister hier

Andere topics besproken in de podcast: 

 

 

Join the club!

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast!

 

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen
Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen?