Marijn de Vries is ex-topsporter, journalist en organiseert fietsreizen. Marijn is op haar 30e het experiment aangegaan om te onderzoeken of ze op deze leeftijd nog topsporter kon worden. Dat is gelukt! En hoe? In deze podcast neemt Marijn ons mee hoe zij dit avontuur heeft ervaren, hoe ze dit heeft weten te realiseren en welke obstakels ze heeft overwonnen! Want nee, dit ging niet allemaal vanzelf…. Luister hieronder het interview Marijn de Vries. 

Luister hier ook het podcast interview met Thomas Dekker. 

Ondertussen is Marijn al weer ruim drie jaar gestopt en moest na haar carrière meteen aan haar heup geopereerd worden. Van topsporter naar een patient die weer mag leren lopen. Een hele mindsetshift… Ze vertelt open over haar blessure, hoe ze weer sterk terug is gekomen en hoe ze dit heeft ervaren.

Ondertussen is Marijn een trotse moeder en is zij met haar familie vaak in Girona te vinden voor de fietsreizen die ze organiseert. Een hele uitdaging om het moederschap met het sporten en het ondernemerschap te combineren. Maar Marijn weet hier de balans in te vinden en deelt met ons hoe ze dat doet!

Een podcast over je eigen pad bewandelen, moederschap in combinatie met sport en hoe om te gaan met blessures en tegenslagen.

The sky is the limit. Als je er zelf in geloofd.

In dit interview ga je leren:

  • Hoe jij op jouw manier de wereld kan verbeteren
  • Hoe in sport sky the limit is
  • Dat je meer kan dan dat jij wellicht op dit moment denkt
  • Hoe je met sporten écht tot rust komt
  • Hoe je het moederschap combineert met sport

Hoe jij op jouw manier de wereld kan veranderen

Meer over Marijn de vries

Luister hier het interview Marijn de Vries

Andere topics besproken in de podcast: 

 

 

 

Join the club!

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast!

 

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
×