...

Graag nodig ik je namens Harm uit voor de Peak Performance Bootcamp.

Zakelijk winnen, zonder privé te verliezen

Veel lezers van mijn boek ‘Het leven, dat is pas topsport’ kwamen met de vraag: “En nu?”.

Antwoorden vind je in beweging. Het is niet alleen belangrijk dat je jezelf laat inspireren, maar dat je ook echt in actie komt! Dat je nieuwe gewoontes gaat integreren in je systeem. Laten we dat samen gaan doen!

Samen gaan we tijdens de Peak Performance Bootcamp t.w.v. €269,- aan de slag. 40 dagen lang breng ik je letterlijk en figuurlijk in beweging. Door masterclasses, opdrachten en een Q&A. Uiteraard is het belangrijk dat je optimaal geniet van je vakantie, daarom is alles niet alleen live, maar ook later terug te kijken.

Wil je samen met mij en Harm uit je comfortzone komen? Meld je hieronder dan aan, dan ontvang je per mail alle details. 

 

We kunnen het beste leren van mensen die iets hebben gedaan wat wij ook graag zouden doen. Kopieer of modeleer wat werkt, in plaats van het wiel opnieuw proberen uit te vinden. Wanneer je doet wat succesvolle mensen doen, dan volgt een voorspelbaar resultaat. Op deze manier bereik je makkelijker, sneller en met minder risico het gewenste resultaat.

Profiteer dus van de kennis die Sanne heeft opgedaan in haar sportcarriere, het ondernemerschap en de lancering van dit waardevolle boek!

Harm van Wijk

Eigenaar Beleggen.com

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00